Libnet.ro
UNICEF

14:45

Nelu Tataru trage semnalul de alarma: Ne-am relaxat prea devreme!

Antena3 Antena3,
Nelu Tataru trage semnalul de alarma: Ne-am relaxat prea devreme!

Nelu Tataru vine cu noi precizari despre evolutia noului coronavirus. Ministrul Sanatatii sustine ca romanii s-au relaxat un pic cam devreme si ca acum avem o transmitere comunitara a noului virus, dar si o reacutizare a vechilor focare. continuă pe Antena3

Nelu Tataru trage un semnal de alarma: Avem transmitere comunitara accentuata! Facem un apel catre populatie!

Ministrul Sanatatii trage un semnal de alarma cu privire la numarul crescut de infectari cu coronavirus. Nelu Tataru roaga populatia Romaniei sa respecte regulile de igiena si distantare sociala.

Nelu Tataru: Cred ca ne-am relaxat un pic cam devreme

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca romanii s-au relaxat un pic cam devreme si ca acum a.

NELU TATARU: Deocamdata nu e necesara reintroducerea restrictiilor de circulatie, dar odata cu evolutia nefavorabila ne gandim si la acest lucru

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a afirmat, referitor la posibilitatea introducerii carantinei in anumite localitati, ca deocamdata nu este necesar, dar odata cu evolutia nefavorabila autoritatile se gandesc si la aceasta varianta.

Nelu Tataru: Vad in perspectiva la sfarsitul lunii iulie, inceputul lunii august, o viata cvasi-normala

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a afirmat ca primele masuri de relaxare au fost percepute de romani ca o adevarata libertate, dar, cu toate acestea, sfarsitul lunii iulie, inceputul lunii august ne-ar putea aduce o viata cvasi-normala. Tataru a spus ca va trebui sa ne obisnuim cu virusul un an sau chiar doi.

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: Cred ca un moment politic a dus la o nesocotire a intregului efort facut de acest popor timp de doua luni si jumatate, cand a fost faza cea mai acuta

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a reiterat ca nu vor mai fi relaxate restrictii in 1 iulie si sustine ca, in eventualitate unui al doilea val de COVID-19, nu mai suntem nepregatiti. Demnitarul a.

Nelu Tataru, anunt de ULTIMA ORA: S-a decis amanarea celei de-a patra etape de relaxare

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a confirmat luni faptul ca expertii din domeniu recomanda amanarea masurilor de relaxare prevazute pentru 1 iulie. Si premierul Ludovic Orban s-a declarat nemultumit de modul in care romanii se comporta in contextul masurilor de relaxare deja anuntate, in special in zonele aglomerate de pe Valea Prahovei, la terase si pe litoral.

Ministerul Sanatatii, Nelu Tataru: Masurile de relaxare de la 1 iulie, amanate din cauza cresterii semnificate de noi cazuri de Covid-19

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat, luni, ca cea de a patra etapa de relaxare a unor masuri, programata de la 1 iulie, va fi amanata. Aceasta este decizia Grupului de suport tehnico-stiintific,.

Nelu Tataru: S-a decis sa amanam a patra etapa a masurilor de relaxare care erau prevazute pentru 1 iulie

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a anuntat, luni, ca masurile de relaxare care erau programate sa fie aplicate de la 1 iulie vor fi amanate din cauza cresterii din ultimele zile a numarului de cazuri de imbolnavire cu coronavirus.

Nelu Tataru: Nu discutam de carantina locurilor de vacanta

Nelu Tataru, ministrul sanatatii, nu exclude varianta izolarii unor localitati in cazul in care numa.

Nelu Tataru: Ne gandim si la restrictionarea circulatiei in anumite localitati, daca apar focare

Autoritatile iau in calcul restrictionarea circulatiei in anumite localitati, daca apar focare de coronavirus, a anuntat Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, la Digi24 . El a precizat ca se analizeaza situatia de pe Valea Prahovei si litoral, pentru ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )