Libnet.ro
UNICEF

20:30

Nemtoaica Angelique Kerber este prima finalista de la Wimbledon

Adevărul Adevărul,
Nemtoaica Angelique Kerber este prima finalista de la Wimbledon

Angeique Kerber, cea mai buna jucatoare din Germaniala momentul actual, s-a calificat in finala turneului de la Wimbledon. continuă pe Adevărul

Wimbledon: Lectia tactica a lui Angelique Kerber - Nemtoaica merge n finala; Jelena Ostapenko, victima propriilor erori

Jelena Ostapenko a jucat din nou la totul sau nimic, insa aceasta strategie s-a dovedit falimentara impotriva unei jucatoare cu atata experienta precum Angelique Keber. Desi a dominat categoric la capitolul lovituri castigatoare 30-10), letona a fost invinsa de o adversara care a stiut cum sa profite de erorile fostei castigatoare de la Roland Garros 35 de erori nefortate a avut Jelena). Kerber este in finala la Wimbledon dupa un meci de doar o ora si sapte minute 6-3, 6-3).

Wimbledon: Daria Kasatkina, tenisul spectacol, inconstanta si calificarea lui Angelique Kerber n semifinale

Jucatoare spectaculoasa si cu priza la public, Daria Kasatkina a fost sportiva mai aplaudata pe central in meciul din sferturi cu Angelique Kerber, insa cadourile nenumarate au cantarit decisiv in stabilirea invingatoarei. Nemtoaica merge in semifinalele de la Wimbledon dupa o victorie in doua seturi 6-3, 7-5). Daria ramane cu satisfactia unor executii superbe, insa acestea s-au pierdut din pacate intr-o mare de inconstanta.

Serena Williams si Angelique Kerber s-au calificat in finala de la Wimbledon: Americanca, aproape de un nou trofeu la doar 10 luni dupa ce a nascut

Finala din acest an de la Wimbledon de pe tabloul feminin va avea loc intre Serena Williams si Angelique Kerber. Americanca a trecut joi de Julia Goerges cu 6-2 6-4 si a reusit sa ajunga intr-o finala.

Franta, prima finalista a Campionatul Mondial: Golul lui Umtiti, decisiv in duelul cu Belgia

Franta este aproape de a doilea titlu de campioana mondiala la fotbal dupa ce a reusit marti seara sa se impuna in semifinale impotriva Belgiei cu 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat in minutul 51.

Campionatul Mondial de Fotbal 2018: Franta este prima finalista a acestui turneu final

Campionatul Mondial de Fotbal 2018 se va incheia cu o finala intre Franta si castigatoarea meciului dintre Anglia si Croatia. Astazi, a avut loc prima semifinala din Camptionatul Mondial de Fotbal 2018. Competitia se desfasoara la Moscova si in orasele invecinate pana duminica. Meciul din aceasta seara a avut loc intre Franta si Belgia la [].

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )