Libnet.ro
UNICEF

22:15

Nepotul lui Florin Salam a vrajit-o pe Loredana Groza cand a deschis gura, dar si ochii. Blonda s-a topit toata VIDEO

Playtech Playtech,
Nepotul lui Florin Salam a vrajit-o pe Loredana Groza cand a deschis gura, dar si ochii. Blonda s-a topit toata VIDEO

A mizat pe talentul si atitudinea sa, nedorind sa spuna ca e nepotul cuiva, pentru a nu influenta juratii si publicul. Dupa ce a impresionat cu piesa lui Ray Charles, Mihai Adrian Petrache a marturisit ca este nepotul manelistului Florin Salam. in final, nici nu a mai contat, caci a facut furori pe scena X . continuă pe Playtech

Loredana Groza: Caut sfaturi pentru fiica mea in fiecare zi, ca orice mama care incearca sa devina perfecta

Mama unei fete in varsta de 22 de ani, jurata X Factor Loredana Groza, isi doreste ca relatia lor sa fie una cat mai apropiata si sa ii insufle Elenei cateva dintre crezurile sale de viata.

Chinurile prin care trece mama lui Florin Salam. Manelistul nu mai scapa de probleme

Florin Salam, celebrul manelist, trece prin momente cu adevarat grele, dupa ce fratele lui a fost internat la Spitalul de Boli Infectioase din Bucuresti, fiind infectat cu noul coronavirus. insa mama artistului este si mai afectata. Mai mult decat atat, aceasta nu mai poate merge nici la biserica ori la manastire, din cauza problemelor de .

Florin Citu s-a contrazis cand a fost intrebat daca ingheata pensiile si salariile in 2021: Decizia este a Guvernului vs Nu este adevarat

Seful Finantelor s-a contrazis cand a fost intrebat daca are in scenariu ca pentru anul viitor sa fie inghetate salariile si pensiile. Prima data a dat de inteles ca scenariul inghetarii pensiilor si salariilor ar putea avea loc, dar si-a dat seama ca nu a raspuns corespunzator si si-a schimbat declaratia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )