Libnet.ro
UNICEF

05:30

Netflix a dat lovitura cu The Irishman: ce a obtinut filmul lui Scorsese

Playtech Playtech,
Netflix a dat lovitura cu The Irishman: ce a obtinut filmul lui Scorsese

The Irishman e cel mai recent film regizat de Martin Scorsese si a avut premiera pe Netflix in urma cu cateva zile. La doar o saptamana dupa debutul pe platforma se bucura deja de un real. continuă pe Playtech

The Irishman, primul pas catre Oscar: a fost desemnat cel mai bun film al anului de National Board of Review. Lista castigatorilor

Lungmetrajul The Irishman al lui Martin Scorsese a fost desemnat de National Board of Review cel mai bun film al anului 2019. Aceasta distinctie este un bun indicator ca productia Netflix are mari sanse sa castige si un Oscar.

The Irishman, o capodopera a magiei digitale

Povestea din filmul The Irishman acopera mai multe decenii. Relatarea evenimentelor care au culminat cu asasinarea, pe 30 iulie 1975, a lui Jimmy Hoffa, fost sef al celui mai mare sindicat din SUA, incepe cu anii de tinerete ai acestuia si se sfarseste cu confesiunea prezumtivului asasin, la sfarsitul anilor 1990.

Apare mai rar la TV, dar are o afacere de foarte multi bani. Andreea Banica a dat lovitura, pe litoral

Andreea Banica a renuntat doar pentru o perioada la aparitiile dese la televizor, spera fanii, si a dat lovitura in afaceri. Ce a pus la cale cantareata si din ce viseaza ca-si va face banii? Andreea Banica, afacere pe litoral! Cantareata a dat lovitura Andreea Banica a renuntat pentru scurt timp la aparitiile atat de .

Soc in televiziune: Antena 1 a dat lovitura, Pro TV a ramas de caruta! Iata CIFRELE ADEVARULUI

Lovitura de senzatie data de Antena 1 in ultimele zile. Lideril PRO TV a fost detronat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )