Libnet.ro
UNICEF

14:15

Netflix va dona 5 milioane de dolari in sprijinul creatorilor de culoare

Adevărul Adevărul,
Netflix va dona 5 milioane de dolari in sprijinul creatorilor de culoare

Compania Netflix a anuntat ca va dona 5 milioane de dolari organizatiilor care ofera oportunitati creatorilor de culoare si firmelor detinute de persoane de culoare, informeaza Variety, citat de news. ro. continuă pe Adevărul

Netflix va dona 5 milioane de dolari in sprijinul creatorilor de culoare

Compania Netflix a anuntat ca va dona 5 milioane de dolari organizatiilor care ofera oportunitati creatorilor de culoare si firmelor detinute de persoane de culoare.

Oficiali ucraineni afirma ca li s-a oferit mita de 5 milioane de dolari pentru a inchide o investigatie legata de compania energetica Burisma, dar fara vreo legatura cu Biden

Oficiali ucraineni anti-coruptie au afirmat sambata ca li s-a oferit mita in valoare de 5 milioane de dolari pentru a inchide o investigatie legata de fondatorul companiei energetice Burisma, dar au precizat ca nu exista nicio legatura cu fostul membru in consiliul de administratie Hunter Biden, al carui tata, Joe Biden, candideaza la presedintia Statelor Unite din partea Partidului democrat, transmite Reuters.

TransferGo a primit o finantare de 10 milioane dolari

Platforma online TransferGo, folosita si de romanii plecati in strainatate sa trimita bani acasa, a obtinut, marti, o noua investitie, in valoare de 10 milioane de dolari, din partea unor fonduri de capital de risc, scrie TechCrunch.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )