Libnet.ro
UNICEF

01:05

De ce Netflix nu va mai functiona pe anumite televizoare

Playtech Playtech,
De ce Netflix nu va mai functiona pe anumite televizoare

Din decembrie, pe anumite televizoare, Netflix nu va mai putea fi folosit. Asta se intampla in anul in care compania a anuntat parteneriate prin care televizoarele noi sa fie optimizate pentru. continuă pe Playtech

China a construit cel mai mare observator astronomic din lume

Cerul nu va mai avea niciun secret in fata celui mai mare observator astronomic din lume. FAST Five-hundred-meter Aperture Spherical Radio Telescope), cum a fost numit telescopul, a trecut cu brio un ultim set de teste tehnice, ceea ce i-a facut pe oficialii chinezi sa declare ca, dincolo de semnarea unor hartii, nu mai poate interveni nimic care sa impiedice lansarea acestuia luna viitoare.

Ar putea fi cel mai plictisitor joc video din toate timpurile: de ce a fost creat

In cazul in care stai foarte bine cu rabdarea sau vrei sa ti-o exersezi pentru a fi mai tolerant, un nou joc video iti propune un scenariu incredibil de plictisitor. in timp ce majoritatea.

Amantlacul care a dus la cea mai mare frauda electorala din istoria Romaniei

Manualele de istorie prezinta, de cele mai multe ori, doar atmosfera politica din perioada premergatoare Unirii Moldovei cu Tara Romaneasca. insa, asa cum bine stim, istoria este facuta de oameni, iar.

Ce a patit Adelina Pestritu de era sa nu mai ajunga la gala din Los Angeles

Dupa ce a scapat de emotiile participarii la Gala Peoples Choice Awards, eveniment desfasurat duminica noaptea in Los Angeles, Adelina Pestritu le-a povestit amicilor sai virtuali peripetiile prin care a trecut pana sa ajunga pe covorul rosu.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Prezenta la vot, mult mai slaba decat cea din 2014

in ziua in care Romania isi alege presedintele, romanii au fost mai matinali ca de obicei. Dovada, prezenta la vot in primele patru ore de la deschiderea sectiilor de.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Prezenta la vot, mai slaba decat cea din 2014

in ziua in care Romania isi alege presedintele, romanii au fost mai matinali ca de obicei. Dovada, prezenta la vot in primele patru ore de la deschiderea sectiilor de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )