Libnet.ro
UNICEF

21:15

De ce e nevoie de un nou referendum pentru a introduce in lege referendumul pe Justitie

Adevărul Adevărul,
De ce e nevoie de un nou referendum pentru a introduce in lege referendumul pe Justitie

Presedintele Klaus Iohannis a avut marti prima runda de consultari cu partidele pentru a gasi o solutie de a implementa referendumul pe Justitie, validat intr-o proportie covarsitoare de romani. Seful statului a anuntat va trebui organizat un nou referendum pentru revizuirea Constitutiei, in conditiile in care consultare populara din 26 mai a fost pur consultativa. Ludovic Orban crede ca noul referendum trebuie organizat odata cu prezidentialele. continuă pe Adevărul

De ce e nevoie de un nou referendum pentru a introduce in lege referenudmul pe Justitie

Presedintele Klaus Iohannis a avut marti prima runda de consultari cu partidele pentru a gasi o solutie de a implementa referendumul pe Justitie, validat intr-o proportie covarsitoare de romani. Seful statului a anuntat va trebui organizat un nou referendum pentru revizuirea Constitutiei, in conditiile in care consultare populara din 26 mai a fost pur consultativa. Ludovic Orban crede ca noul referendum trebuie organizat odata cu prezidentialele.

Iohannis: Nu este de dorit sa mergem pe o revizuire larga a Constitutiei / Un nou referendum ar trebui sa aiba loc odata cu unul dintre urmatoarele scrutine

Presedintele Klaus Iohannis spune ca nu este de dorit acum sa existe o revizuire mai larga a Constitutiei, ci sa se mearga doar pe implementarea in legea fundamentala a rezultatului referendumului pe justitie din 26 mai. Legat de momentul la care ar putea avea loc referendumul de revizuire a Constitutiei, seful statului a spus ca acesta ar trebui suprapus peste unul dintre scrutinele urmatoare - prezidentiale, locale si parlamentare.

Masinile Google Street View vor strabate din nou Romania pentru a culege imagini proaspete

Masinile Google Street View vor strabate Romania in aceasta vara, pentru a actualiza imaginile din tara noastra disponibile pe Google Maps Street View. Preluarea de noi imagini demareaza la inceputul lunii iunie si se va concentra pe cele mai importante orase din Romania si zonelor adiacente acestora: din Bucuresti si Ilfov, Brasov si Valea Prahovei, Constanta si litoralul Marii Negre si pana la Iasi, Piatra Neamt, Cluj, Targu Jiu, Timisoara si Arad.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )