Libnet.ro
UNICEF

08:30

New York. 34 de persoane au fost ranite intr-un incendiu din Staten Island

Antena3 Antena3,
New York. 34 de persoane au fost ranite intr-un incendiu din Staten Island

Un incendiu puternic a mistuit trei cladiri de locuinte din Staten Island, New York, in zorii zilei de joi. Mai multe persoane au suferit de pe urma intoxicatiilor provocate de fum, iar 34 dintre ele au fost. continuă pe Antena3

Trei persoane au fost ranite intr-un accident petrecut pe DN1, intre Ploiesti si Bucuresti

Trei persoane au fost ranite, joi dimineata, intr-un accident rutier produs pe DN1, intre Ploiesti si Bucuresti dupa ce un sofer a incercat sa faca o intoarcere neregulamentara, iar autoturismul sau a fost acrosat de alta masina.

Trei persoane au fost ranite intr-un accident petrecut pe DN1, intre Ploiesti si Bucuresti

Trei persoane au fost ranite, joi dimineata, intr-un accident petrecut pe DN1, dupa ce un sofer a incercat sa faca o intoarcere neregulamentara. Accidentul s-a produs pe DN 1, intre localitatile.

Olanda: Explozie urmata de incendiu intr-un complex petrochimic al companiei Shell. Doua persoane au fost ranite

O explozie urmata de incendiu s-a produs marti seara intr-un complex petrochimic al companiei Shell, in Olanda, au anuntat autoritatile locale care au specificat faptul ca in urma incidentului doua persoane au fost ranite usor, potrivit AFP.

Crima socanta in New York! Doi copii au fost injunghiati intr-un lift

Politistii din New York cauta un individ suspectat de o crima infioratoare. Doi copii, de sase si sapte ani, au fost injunghiati, de mai multe ori, cu un cutit de bucatarie, in ascensorul unui bloc din.

Coliziune intre un tramvai si un taxi in Bucuresti: Patru persoane au fost ranite, printre care un copil

Patru persoane au fost ranite, miercuri searam intr-un accident produs intre un tramvai si un taxi, in zona Razoare din Bucuresti. Cei trei pasageri din taxi, intre care se afla si un copil, au fost.

Incendiu devastator la New York, in zona Staten Island. 35 depersoane, ranite

Aproximativ 35 de persoane au fost ranite, in cursul noptii de miercuri spre joi, intr-un incendiu produs in zona Staten Island din New York, anunta autoritatile americane .

Explozie intr-un imobil din Italia: Doua persoane au murit, iar alte patru au fost ranite

Doua persoane au murit, iar alte patru au fost ranite, in urma unei explozii intr-un imobil din localitatea italiana Foggia. Deflagratia a fost produsa de o scurgere de gaze, au informat autoritatile, potrivit.

Trei persoane, ranite intr-un accident pe DN1

Trei persoane au fost ranite, joi dimineata, intr-un accident petrecut pe DN 1, intre Ploiesti si Bucuresti, dupa ce un sofer a incercat sa faca o intoarcere neregulamentara, iar autoturismul sau a fost acrosat de alta masina, relateaza Mediafax.

Iasi: Doua persoane au fost ranite dupa ce o autoutilitara a cazut in gol intr-un pasaj subteran aflat in lucru

Un autoturism a lovit lateral o autoutilitara, marti, determinand ca aceasta sa cada in gol, zece metri, intr-un pasaj subteran aflat in lucru in Iasi. Doua persoane, aflate in autoutilitara, au fost.

Cinci persoane, printre care doi copii, au fost ranite in urma unui accident produs in zona Razoare din Capitala

Cinci persoane, printre care doi copii, au fost ranite miercuri intr-un accident rutier, dupa ce un taxi a fost lovit de un tramvai in zona Razoare. Soferul masinii este incarcerat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )