Libnet.ro
UNICEF

17:00

La New York incepe procesul lui El Chapo, cel mai mare baron al drogurilor, dupa Pablo Escobar

Adevărul Adevărul,
La New York incepe procesul lui El Chapo, cel mai mare baron al drogurilor, dupa Pablo Escobar

La New York incepe astazi procesul mexicanului Joaquin El Chapo Guzman, acuzat ca a condus 25 de ani cel mai puternic cartel al drogurilor din lume. Extradat in Statele Unite in 2017, dupa ce a evadat de doua ori in Mexic, este considerat de Departamentul american Antidrog drept cel mai mare traficant de droguri din istorie dupa columbianul Pablo Escobar, decedat in 1993. continuă pe Adevărul

Procesul fostului lider al celui mai puternic cartel de droguri din lume ncepe la New York

Procesul fostului lider al celui mai puternic cartel de droguri din lume, Joaquin El Chapo Guzman, care a fost extradat din Mexic la inceputul anului 2017, va incepe luni la curtea federala din New York, acesta fiind acuzat de trafic si distributie de droguri, relateaza Reuters, citat de Mediafax.

Barbatul acuzat de trimiterea de colete cu bombe artizanale va fi transferat la New York

Barbatul acuzat ca a trimis bombe artizanale unor opozanti ai presedintelui Donald Trump va fi transferat la New York, unde au fost gasite mai multe colete suspecte, potrivit editiei de vineri a ziarului Miami Herald, relateaza AFP citata de Agerpres.

VIDEO SUA: Alec Baldwin, arestat la New York, dupa o altercatie pentru un loc de parcare

Actorul american Alec Baldwin a fost arestat vineri, la New York, pentru ca ar fi lovit o persoana in urma unei altercatii pentru un loc de parcare, relateaza NBC New York.

Mary Keitany (Kenya) a cstigat pentru a patra oara maratonul de la New York

Atleta kenyana Mary Keitany a castigat pentru a patra oara in cariera sa maratonul de la New York, desfasurat duminica, in timp ce la masculin cursa a fost castigata de etiopianul Leisa Desisa.

Un cunoscut actor americana fost arestat in New York. Ce a facut starul de la Hollywood

Alec Baldwin a fost arestat, vineri, dupa ce a lovit un barbat in New York City. Cearta a pornit de la un loc de parcare. Baldwin a fost arestat dupa incident si a fost dus la sectia East Village din Manha.

Actorul Alec Baldwin a fost arestat la New York. Celebrul comediant este acuzat ca a generat un incident violent intr-o parcare

Actorul american Alec Baldwin a fost arestat la New York in cursul zilei de vineri, 2 noiembrie, dupa ce s-ar fi batut pentru un loc de parcare.

Anul 2018, cel mai bogat pentru jucatorii importanti din industria fintech: care au fost cele mai darnice fonduri de investitii si cine sunt romanii care se numara printre beneficiari

Anul 2018 este de departe cel mai bun pentru startup-urile fintech, avand in vedere investitiile atrase de catre cei mai importanti jucatori, investitii in urma carora clubul unicornilor a ajuns la 30 de membri, conform unui raport realizat.

VIDEO Imagini din aer cu cel mai complex nod rutier din Romnia

In apropierea municipiului Turda se gaseste cel mai complex nod rutier din Romania, potrivit Companiei de Drumuri care publica un video realizat din drona. Intersectia uneste doua autostrazi - A3 si A10, si drumul national DN1. Nodul rutier face parte din Lotul 4 A10 Sebes - Turda, deschis circulatiei la finalul lunii iulie.

Vanghelie: Badalau e cel mai mare mincinos. Iese dintr-un birou si se duce n celalalt n 3 minute

Fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie a declarat, la un post TV, ca senatorul PSD Niculae Badalau este cel mai mare mincinos, care se duce intr-un birou si ii minte pe pucisti, iar dupa trei minute se duce in alt birou si il minte pe Liviu Dragnea, anunta Mediafax.

Marian Vanghelie se implica in scandalul intern din PSD si il critica dur pe Niculae Badalau: Este cel mai mare mincinos

Marian Vanghelie l-a caracterizat pe senatorul PSD Niculae Badalau drept cel mai mare mincinos, intr-o interventie telefonica pentru B1TV. El a mai vorbit si despre reorganizarea Guvernului, dar si despre.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )