Libnet.ro
UNICEF

07:15

New York introduce obligativitatea vaccinarii impotriva rujeolei in mai multe cartiere

Hotnews Hotnews,
 New York introduce obligativitatea vaccinarii impotriva rujeolei in mai multe cartiere

Primarul New Yorkului, Bill de Blasio, a ordonat marti ca locuitorii nevaccinati din mai multe cartiere ale orasului sa fie obligati sa se vaccineze impotriva rujeolei, in incercarea de a stopa raspandirea bolii, prezenta in special in cadrul comunitatii evreiesti ortodoxe, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Orasul in care vaccinarea impotriva rujeolei a devenit obligatorie

Se stie ca vaccinarea este cea mai buna metoda de imunizare impotriva multor boli. Primarul unui oras a decis ca vaccinul impotriva rujeolei sa fie facut, obligatoriu, de toti locuitorii. Primarul metropolei New York, Bill de Blasio, a constatat ca rujeola a scapat de sub control in multe cartiere. Boala se raspandeste rapid, asa ca [] .

EPIDEMIE de rujeola in New York. Autoritatile au emis ordin de vaccinare obligatorie

Orasul New York a declarat stare de urgenta de sanatate publica si a emis un ordin pentru vaccinarea obligatorie in urma unei cresteri accentuate a numarului de cazuri de rujeola. Ordinul de sanatat.

Stirile Pro TV: A platit pe o insula in New York cat pe un apartament in Bucuresti. Ce face cu ea acum

La nicio ora distanta de Manhattan se gaseste un uimitor loc de evadare din jungla de beton a metropolei americane. Este vorba despre singura insula a New Yorkului aflata in proprietate privata, cunoscuta drept a sobolanului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )