Libnet.ro
UNICEF

11:45

New York a pierdut 70.000 de locuitori si 34 de miliarde de dolari din venituri

Hotnews Hotnews,
 New York a pierdut 70.000 de locuitori si 34 de miliarde de dolari din venituri

Zona New York a pierdut aproximativ 70. 000 de locuitori intre inceputul lunii ianuarie si inceputul lunii decembrie, potrivit unui studiu publicat marti, care estimeaza o cadere corespunzatoare a venitului cu 34 miliarde dolari, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

Coronavirus in lume: Olanda intra in carantina, Cehia si New York-ul inchid restaurantele, Catalonia deschide partiile, iar Franta mai studiaza problema

In interiorul restaurantelor din New York nu mai este permisa, de luni, servirea mesei. Decizia a fost luata de guvernator in speranta ca raspandirea virusului se va reduce, potrivit Mediafax. Schiurile si snowboard-urile au inceput sa alunece din nou pe pantele statiunii spaniole La Masella, care s-a redeschis luni, intre bucurie si incertitudine, deoarece multe alte zone raman inchise in Europa.

Operatiunea Warp Speed. Campania de vaccinare in masa a inceput in SUA, cu o asistenta la terapie intensiva in New York VIDEO

Primele vaccinari anti-COVID-19 din Statele Unite au avut loc luni, la Long Island Jewish Medical Center, in Queens, New York, anunta The New York Times.

Restaurantele in spatii inchise din New York City vor fi inchise incepand de luni, din cauza COVID-19

Restaurantele din New York City care isi desfasoara activitatea in spatii inchise vor fi inchise incepand de luni, din cauza cresterii numarului de cazuri noi zilnice de Covid-19 peste pragul de 10. 000, pentru prima oara din primavara, si a cresterii puternice a spitalizarilor, a anuntat, vineri, guvernatorul statului New York, Andrew Cuomo, relateaza Reuters.

Atac armat la un concert de colinde din New York. Un barbat a fost impuscat de politisti

Un barbat a fost omorat de politia din New York, dupa ce a deschis focul in fata unei biserici din oras.

impuscaturi pe treptele unei catedrale din New York: Un barbat, ucis de politie dupa ce a deschis focul asupra multimii

Un barbat a fost impuscat mortal de politia din New York dupa ce a deschis focul asupra multimii adunate duminica pentru un concert de colinde de Craciun in fata unei biserici din oras, relateaza AFP citata de Agerpres.

Un barbat ranit de politie la New York dupa ce a deschis focul in fata unei biserici, la un concert de colinde

Un individ a fost ranit de gloante de politia din New York dupa ce a deschis focul asupra multimii adunate duminica pentru un concert de colinde de Craciun in fata unei biserici din oras, noteaza AFP, citata de Agerpres.

Atac armat langa o biserica din New York. Atacatorul a fost impuscat de politie dupa ce a deschis focul asupra multimii strigand Omorati-ma! VIDEO

Un barbat a fost omorat de politia din New York, duminica, dupa ce a deschis focul asupra multimii stranse pentru un concert de colinde in fata unei biserici din oras.

New York: O masina a intrat intr-un grup de manifestanti Black Lives Matter. Sase persoane au fost ranite (VIDEO)

O masina a intrat, vineri dupa-amiaza, intr-un grup de oameni in timpul unei manifestatii Black Lives Matter de la New York. Sase persoane au fost ranite in urma incidentului, informeaza The Guardian.

Un autovehicul a intrat intr-un grup de protestatari BLM la New York: Mai multe persoane ranite VIDEO

Mai multe persoane au fost ranite, vineri dupa-amiaza, in cartierul Manhattan din New York, de un vehicul care a intrat intr-un grup de circa 50 de protestatari reuniti pentru a manifesta impotriva detentiei persoanelor fara acte.

Electronic Arts ar putea cumpara studiourile Codemasters cu 1,2 miliarde dolari

Dezvoltatorul de jocuri video Electronic Arts a anuntat ca a ajuns la un acord pentru a cumpara Codemasters printr-o tranzactie in valoare de 1,2 miliarde de dolari, valoare mai mare decat cea oferita initial de britanicii de la Take-Two Interactive Software, potrivit Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )