Libnet.ro
UNICEF

01:05

New York Times: Donald Trump ar putea gratia militari acuzati sau condamnati pentru crime de razboi

Hotnews Hotnews,
 New York Times: Donald Trump ar putea gratia militari acuzati sau condamnati pentru crime de razboi

Presedintele american Donald Trump a cerut pregatirea documentatiei necesare pentru gratierea unor membri ai armatei americane acuzati sau condamnati pentru crime de razboi, potrivit New York Times, care citeaza doi oficiali anonimi din SUA, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

VIDEO Primarul New York-ului Bill de Blasio intra in cursa pentru presedintia SUA: Donald Trump trebuie oprit

Primarul New York-ului Bill de Blasio si-a anuntat intrarea in cursa pentru alegerile prezidentiale din 2020, fiind ultimul politician care se inscrie in cursa interna a democratilor, alaturi de alti 22 de candidati. Cursa este insa condusa detasat de fostul vicepresedinte american Joe Biden, creditat de sondajele de opinie ca avand cele mai mari sanse sa il invinga pe actualul lider de la Casa Alba Donald Trump.

New York Post: Dezavantajele razboiului comercial SUA-China

Se prea poate ca taxele pe care presedintele Trump le impune Chinei sa impulsioneze economia SUA, dar pretul evitarii unui conflict cu Beijingul va fi mai mare. in acest caz, presedintele nu se arata protectionist, potrivit New York Post, citat de Rador.

Americanilor le place mobila romaneasca. Cat au castigat producatorii romani in 2018 de pe urma contractelor incheiate la New York

Mai multe companii romanesti producatoare de mobila participa, si in acest an la targul de mobila International Contemporary Furniture Fair New York ICFF), informeaza Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat MMACA).

Politia din New York a gasit un infractor folosind o fotografie cu actorul Woody Harrelson

Politia din New York NYPD) a folosit in programul de recunoastere faciala a departamentului o fotografie a actorului Woody Harrelson pentru a prinde un hot care semana cu acesta, scrie The Guardian.

DONALD TRUMP: Unele importuri auto reprezinta un pericol pentru securitatea nationala a SUA

Presedintele american Donald Trump a declarat ieri ca unele importuri de vehicule si de componente auto reprezinta un pericol pentru securitatea nationala, dar a amanat cu pana la sase luni decizia de a impune sau nu tarife, pentru a continua discutiile cu Uniunea Europeana si Japonia, transmite Reuters.

Viktor Orban a discutat cu Donald Trump problema gazelor din Marea Neagra

Premierul ungar Viktor Orban a declarat astazi ca l-a rugat pe seful statului american Donald Trump sa ajute la demararea productiei de gaze naturale din apele teritoriale romanesti ale Marii Negre, care va fi realizata cu participarea companiei Exxon din SUA, aceasta fiind singura alternativa practica la gazul rusesc, transmite Reuters.

Viktor Orban i-a cerut ajutorul lui Donald Trump pentru gazele din Marea Neagra

Premierul Ungariei Viktor Orban i-a cerut presedintelui american Donald Trump sa ajute la inceperea productiei de gaze naturale in Marea Neagra, pentru a oferi singura alternativa la gazul rusesc, potrivit Reuters.

Viktor Orban i-a cerut lui Donald Trump sa ajute la incheierea unei intelegeri cu Romania in vederea operatiunilor de extractie a gazelor naturale din Marea Neagra

Premierul Ungariei, Viktor Orban, i-a solicitat presedintelui SUA, Donald Trump, sa ajute la incheierea unei intelegeri de cooperare cu Romania pentru initierea, cat mai curand posibil, a operatiunilor de.

Donald Trump vrea sa privilegieze imigratia pe baza de merit

Donald Trump a prezentat o vasta reforma a sistemului imigratiei legale in Statele Unite, menita sa selectioneze strainii pe baza meritului si sa nu o mai faca pe baza legaturilor lor familiale, a carei adoptare in Congres se anunta delicata, relateaza AFP.

INTERVIU Ian Buruma, istoric: Trump are gusturi ca ale lui Ceausescu, doar ca locuinta lui e ceva mai mica decat Casa Poporului

Ian Buruma, 67 de ani, din Statele Unite, povesteste despre lecturile din copilarie si despre viata familiei lui in timpul celor doua razboaie mondiale. De-a lungul anilor, Buruma a publicat articole in ziarul New York Times si in revista New Yorker, iar in 2008 a obtinut Premiul Erasmus, oferit de fundatia omonima unui om sau unei institutii cu activitate deosebita in sfera stiintelor umaniste si sociale, in Europa si in restul lumii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )