Libnet.ro
UNICEF

01:05

NEWS ALERT Dan Barna: Nu imi dau demisia

România Liberă România Liberă,
NEWS ALERT Dan Barna: Nu imi dau demisia

Dan Barna, presedintele USR, anunta ca nu intentioneaza sa isi dea demisia si ca va indemna simpatiz. continuă pe România Liberă

Barna: Nu imi dau demisia, as fi un politician las Stiam ca o treime din sustinatorii mei vor vota Iohannis

Dan Barna a declarat ca nu demisioneaza de la conducerea USR deoarece asta ar fi o dovada de lasitate. A admis, totusi, ca stia ca o treime din sustinatorii USR vor sa voteze Klaus Iohannis si pe acestia nu.

Dan Barna, despre momentul in care si-a dat seama ca a pierdut alegerile

Dan Barna, candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale, a declarat luni seara la Digi24 ca si-a dat seama ca a pierdut sansa de a intra in turul al doilea la cateva ore de la inchiderea urnelor, cu toate ca primise telefoane de felicitare.

VIDEO Prima reactie a lui Dan Barna, dupa infrangerea in alegeri: imi asum toata responsabilitatea, dar nu imi dau demisia Barna si Ciolos anunta ca il sustin pe Iohannis in turul doi

Prezidentiabilul USR-PLUS, Dan Barna, a avut luni prima reactie despre rezultatele alegerilor prezidentiale, el spunand ca isi asuma intreaga responsabilitate pentru ca nu a reusit sa intre in turul al doilea, alaturi de Klaus Iohannis. intrebat daca va demisiona de la sefia partidului, el a spus ca nu va demisiona, pentru ca nu este un lider care renunta cand da de greu. De asemenea, Dan Barna si Dacian Ciolos au anuntat ca presedintele Iohannis are intreaga sustinere a aliantei USR-PLUS pentru al doilea tur al alegerilor.

Trei cauze care au dus la esecul USR. De ce a ratat Dan Barna turul doi

Dupa ce a ratat turul doi, candidatul USR-PLUS Dan Barna a declarat ieri ca nu intentioneaza sa demisioneze din fruntea partidului. in paralel, unii membri din USR au inceput sa-l critice pe Barna, in timp ce altii dau vina pe Sistem. Totusi, sociologul Mircea Kivu afirma ca motivele pentru care Barna e pierdut cursa pentru locul doi sunt mai simple de atat: lipsa de notorietate si inadecvarea la un public nou.

Barna nu demisioneaza, desi a ratat turul doi: Nu sunt un lider care sa plece la prima dificultate. Dau perceptia de aroganta pentru ca sunt prea inalt

Liderul USR Dan Barna nu va demisiona din fruntea partidului, desi a ratat turul doi al alegerilor prezidentiale. Am crezut ca suntem mai sus decat ne-a dovedit-o electoratul. Sunt optimist in continuare, a spus Dan Barna. Alianta USR-PLUS va continua.

Dan Barna, dupa infrangerea din alegeri: imi asum responsabilitate pentru rezultat, dar nu sunt un lider care sa plece la prima problema. Am crezut ca suntem mai sus decat ne-a dovedit electoratul (VIDEO)

Liderul USR Dan Barna si-a recunoscut infrangerea la alegerile prezidentiale. intr-o conferinta de presa sustinuta luni, Barna a sustinut ca s-a bazat pe o un electorat care s-a dovedit a nu fi chiar atat de.

Ce a raspuns Dan Barna, cand a fost intrebat daca isi da demisia. Ce vrea el sa faca dupa primul tur al alegerilor prezidentiale

Dan Barna a oferit mai multe declaratii, legate de planurile sale pentru viitorul apropiat, in contextul alegerilor prezidentiale. Primul tur, din 10 noiembrie 2019, le-a oferit alegatorilor romani numeroase surprize, mai ales dupa publicarea rezultatelor finale, din partea AEP si BEC. Candidatul USR-PLUS s-a situat abia pe a treia pozitie, in cursa electorala si a .

Raspunsul lui Dan Barna pentru cei care ii cer demisia din fruntea USR

Dan Barna a declarat ca nu isi va da demisia din fruntea USR, in ciuda esecului din primul tur al alegerilor prezidentiale, subliniind ca nu este un lider care renunta cand sa de greu. Dan.

Dan Barna, dupa esecul aliantei USR-PLUS la prezidentiale: imi asum intreaga responsabilitate. La locale facem mai bine

Dan Barna a declarat, intr-o conferinta de presa, ca isi asuma intreaga responsabilitate pentru esecul pe care l-a avut alianta USR PLUS la alegerilede duminica, in primul tur al alegerilor prezidentiale, si a declarat ca toata sustinerea partidului merge acum catre Klaus Iohannis.

Prima reactie a lui Dan Barna: candidatul la prezidentiale anunta ca NU isi da demisia si il sustine pe Iohannis

Prezidentiabilul USR-PLUS, Dan Barna, a avut luni prima reactie despre rezultatele alegerilor prezidentiale, el spunand ca isi asuma intreaga responsabilitate pentru ca nu a reusit sa intre in turul al doilea, alaturi de Klaus Iohannis.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3883 seconds )