Libnet.ro
UNICEF

01:05

nfiintarea unei retele pentru monitorizarea zgomotului din Bucuresti ar putea costa pna la 2,7 milioane lei

Hotnews Hotnews,
 nfiintarea unei retele pentru monitorizarea zgomotului din Bucuresti ar putea costa pna la 2,7 milioane lei

Dezvoltarea unui sistem de monitorizare a zgomotului din Bucuresti, care sa cuprinda 25 de statii, ar putea costa circa 2,7 milioane lei, potrivit unei note conceptuale aprobate joi de Consiliul General. Acest document este unul de principiu, acum nefiind alocati banii pentru achizitie. Sistemul actual de monitorizare a zgomotului urban, aflat in dotarea municipalitatii, a fost achizitionat in urma cu 12 ani si este compus din 15 statii fixe de monitorizare a zgomotului, dar aestea sunt uzate, necesita upgrade si inlocuirea pieselor, nemaifiind posibila descarcarea datelor, potrivit expunerii de motive a proiectului. continuă pe Hotnews

nfiintarea unei retele pentru monitorizarea zgomotului din Bucuresti ar putea costa pna la 2,7 milioane leiDezvoltarea unui sistem de monitorizare a zgomotului din Bucuresti, care sa cuprinda 25 de statii, ar putea costa circa 2,7 milioane lei, potrivit

Dezvoltarea unui sistem de monitorizare a zgomotului din Bucuresti, care sa cuprinda 25 de statii, ar putea costa circa 2,7 milioane lei, potrivit unei note conceptuale aprobate joi de Consiliul General. Acest document este unul de principiu, acum nefiind alocati banii pentru achizitie. Sistemul actual de monitorizare a zgomotului urban, aflat in dotarea municipalitatii, a fost achizitionat in urma cu 12 ani si este compus din 15 statii fixe de monitorizare a zgomotului, dar aestea sunt uzate, necesita upgrade si inlocuirea pieselor, nemaifiind posibila descarcarea datelor, potrivit expunerii de motive a proiectului.

Femeile din Bucuresti ar putea beneficia de analize gratuite pentru depistarea cancerului de san si de col uterin

Femeile din Bucuresti ar putea beneficia de analize gratuite pentru depistarea cancerului de san si de col uterin in centre specializate. Este vorba despre unul din proiectele propuse de Primaria Bucurestiului i.

Istoria Universitatii din Bucuresti, centru al culturii si stiintelor de la kilometrul zero al Capitalei (FOTO)

Material realizat in cadrul Bucuresti-Centenar - Program Cultural derulat de Primaria Municipiului Bucuresti prin Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic Universitatea din Bucuresti a fost.

Companiile municipale infiintate de Firea primesc in gestiune principalele servicii publice din Bucuresti

Coalitia PSD-ALDE din Consiliul General a delegat principalele servicii publice din Bucuresti catre companiile municipale infiinatate de Gabriela Firea, de la constructia de drumuri, intretinerea spatii verzi, parcuri, cimitire, pana la publicitatea.

Termenul de depunere a cererii pentru returnarea banilor din taxa auto expira in 10 zile

Termenul de depunere a cererii pentru returnarea banilor din taxa auto taxa speciala pentru autoturisme si autovehicule, taxa pe poluare pentru autovehicule, taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule si timbrul de mediu pentru.

Dealul Filaret, o zona incarcata de istorie: Parcul Carol I, singura strada in trepte din Bucuresti, primul muzeu tehnic din Romania, fantana Cantacuzino, Biserica Cutitul de Argint, sunt doar cateva dintre atractiile pitorescului cartier (VIDEO)

Material realizat in cadrul Bucuresti-Centenar - Program Cultural derulat de Primaria Municipiului Bucuresti prin Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic La sfarsitul secolului al XVIII-lea,.

Transgaz investeste 360 mil. lei in conducta pentru preluarea gazelor din Marea Neagra

Transgaz va investi 360 de milioane de euro pentru realizarea conductei Tuzla-Podisor, care va prelua gazele care vor fi extrase din Marea Neagra si le va transporta spre conductele de export, potrivit datelor publicate in raportul pentru semestrul I.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )