Libnet.ro
UNICEF

07:15

Nicholas Kristof, The New York Times: Romania, o tara minunata, dar care a avut o guvernare foarte slaba

Adevărul Adevărul,
Nicholas Kristof, The New York Times: Romania, o tara minunata, dar care a avut o guvernare foarte slaba

Jurnalistul american cu origini romanesti Nicholas Kristof, care scrie din 1984 pentru The New York Times si a castigat doua premii Pulitzer, comenteaza pentru Weekend Adevarul atat situatia societatii din Romania, cat si a celei din Statele Unite ale Americii. continuă pe Adevărul

Coronavirus New York: Controversa se reaprinde dupa inchiderea scolilor

Este o masura de precautie necesara pentru a opri un al doilea val al epidemiei sau o masura absurda in timp ce contaminarea in scoli ramane anecdotica? Controversa se aprinde dupa inchiderea scolilor publice din New York, una dintre putinele metropole americane care si-au redeschis unitatile, potrivit AFP.

webPR: 14.230 de profesionisti au participat la GoTech World 2020: The New Reality

GoTech World 2020: The New Reality, cel mai amplu eveniment de business din Europa Centrala si de Est, anunta cifrele oficiale ale editiei din acest an. Pe 11 noiembrie, Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a vorbit la ceremonia de deschidere a evenimentului, care a adunat in total 14. 230 profesionisti.

Pandemia Covid-19. SUA a atins pragul de 250.000 de decese, scolile din New York se inchid

SUA au atins miercuri pragul de 250. 000 de decese cauzate de COVID-19 de la inceputul pandemiei, potrivit unui bilant difuzat de Universitatea Johns Hopkins, relateaza AFP. Tara, unde epidemia a inregistrat o recrudescenta in ultimele saptamani, este de departe cea mai afectata din lume de COVID-19, inaintea Braziliei si a Indiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )