Libnet.ro
UNICEF

09:45

Nici 5% romanii din Diaspora nu s-au inscris la votul pentru alegerile prezidentiale. Astazi este ultima zi!

Antena3 Antena3,
Nici 5% romanii din Diaspora nu s-au inscris la votul pentru alegerile prezidentiale. Astazi este ultima zi!

Miercuri este ultima zi in care cetatenii care vor sa voteze in strainatate la prezidentiale se pot inregistra pe www. votstrainatate. ro. Cei care doresc sa voteze in strainatate la alegerile. continuă pe Antena3

Miercuri este ultima zi in care romanii din diaspora se mai pot inscrie pentru prezidentialele din noiembrie Doar 62.000 s-au inscris la o sectie din strainatate sau pentru votul prin corespondenta

Miercuri este ultima zi in care alegatorii din diaspora se mai pot inscrie la o sectie din strainatate sau pentru votul prin corespondenta la prezidentiale, insa exista posibilitatea ca Guvernul sa prelungeasca acest termen in urmatoarea sedinta de la Palatul Victoria.

Miercuri este ultima zi in care romanii din diaspora care vor sa voteze la prezidentiale se pot inregistra

Miercuri este ultima zi in care cetatenii care vor sa voteze in strainatate la prezidentiale se pot inregistra pe www. votstrainatate. ro .

Nici 5% din romanii din Diaspora nu s-au inscris la votul pentru alegerile prezidentiale. Astazi este ultima zi!

Miercuri este ultima zi in care cetatenii care vor sa voteze in strainatate la prezidentiale se pot inregistra pe www. votstrainatate. ro. Cei care doresc sa voteze in strainatate la alegerile.

ALERTA! Romanii din Diaspora nu se mai pot inscrie decat azi pentru votul la alegerile prezidentiale

Romanii din strainatate nu se mai pot inscrie la votul electronic pentru alegerile prezidentiale decat astazi. Astfel, pentru votul prin corespondenta erau la pranz, 31. 716 de cereri, iar pentru votul in sectii sunt 29. 937, potrivit site-ului www. votstrainatate. ro.

Ambasadorul in Marea Britanie cere prelungirea termenului de inregistrare a romanilor din diaspora pentru votul prin corespondenta

Ambasadorul Romaniei in Marea Britanie, Dan Mihalache, face apel la Guvern si la Autoritatea Electorala sa aprobe prelungirea termenului de inregistrare a romanilor din strainatate, pentru votul prin corespondenta, precum si pentru solicitarea infiintarii sectiilor de votare.

OUG pentru romanii din diaspora: se pot inregistra pana pe 15 septembrie ca sa voteze la prezidentiale. Dancila, nou atac la Iohannis

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca Guvernul vrea sa dea OUG pentru prelungirea termenului de inscriere a cetatenilor romani din strainatate pentru vot pana pe 15 septembrie. De asemenea, liderul de la Palatul Victoria l-a acuzat pe Iohannis ca blocheaza activitatea Guvernului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )