Libnet.ro
UNICEF

20:00

Nicio jucatoare de tenis nu a mai realizat asa ceva. Simona Halep, performanta unica

Playtech Playtech,
Nicio jucatoare de tenis nu a mai realizat asa ceva. Simona Halep, performanta unica

Simona Halep mai bifeaza un record in tenisul mondial feminin. Campioana de la Wimbledon intra, incepand de luni, in cea de-a 300-a saptamana consecutiva petrecuta in top 10 WTA. Nicio jucatoare de tenis nu a mai realizat aeasta performanta pana acum. Simona Halep, a 300-a saptamana consecutiva in top 10 WTA Numarul 6 mondial este . continuă pe Playtech

Gigi Becali, socat de gestul lui Cosmin Contra de la Romania Norvegia: Cum sa faci asa ceva?

Cosmin Contra l-a injurat pe George Puscas dupa ce atacantul nationalei a ratat un penalty in meciul Romania Norvegia, la scorul de 0-0, iar gestul sau a starnit reactiile oamenilor din fotbalul romanesc. Gigi Becali a fost socat de gestul selectionerului, dar s-a ferit sa il critice. Finantatorul FCSB i-a transmis insa ca ceea .

Anunt soc la Antena 1: Cuplul care s-a despartit la Insula iubirii, a luat o decizie bomba! Nu s-a mai intamplat niciodata asa ceva!

Hannelore si Bogdan de la Insula iubirii s-au impacat la jumatate de an dupa ce s-au despartit. Se pare ca cei doi au decis sa-si mai acorde o sansa, iar acum sunt din nou impreuna. Cei doiau plecat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )