Libnet.ro
UNICEF

20:15

Nicio televiziune din Romania nu va transmite Eurovision 2016

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nicio televiziune din Romania nu va transmite Eurovision 2016

Nicio televiziune din Romania nu va transmite Eurovision 2016, iar o oferta in acest sens facuta de ProTV nu poate fi acceptata, deoarece acesta nu face parte din European Broadcasting Union EBU), a anuntat vineri EBU pe pagina sa de Facebook. continuă pe Ziarul Bursa

Nicio televiziune din Romania nu va transmite Eurovision 2016

Nicio televiziune din Romania nu va transmite Eurovision 2016, iar o oferta in acest sens facuta de ProTV nu poate fi acceptata, deoarece acesta nu face parte din European Broadcasting Union EBU), a anuntat vineri EBU pe pagina sa de Facebook.

Nicio televiziune din Romania nu va transmite Eurovision 2016

Nicio televiziune din Romania nu va transmite Eurovision 2016, iar o oferta in acest sens facuta de ProTV nu poate fi acceptata, deoarece acesta nu face parte din European Broadcasting Union EBU), a anuntat astazi EBU pe pagina sa de Facebook.

Decizie EBU: Nicio televiziune din Romania nu va putea transmite Eurovision 2016

European Broadcasting Union EBU) anuntat ca nicio televiziune din Romania nu va putea transmite Eurovision 2016, iar oferta facuta de ProTV nu a fost acceptata. Oferta celor de la PRO TV a fost refuzata.

Decizia EBU: Nicio televiziune romana nu va transmite Eurovision 2016

Nicio televiziune din Romania nu va transmite Eurovision 2016 iar o oferta in acest sens facuta de ProTV nu poate fi acceptata, deoarece postul respectiv nu face parte din European Broadcasting Union.

EBU: Nicio televiziune romaneasca nu va transmite concursul Eurovision de anul acesta

European Broadcasting Union EBU) a refuzat oferta postului ProTV de a transmite Eurovision 2016, pe motiv ca nu face parte din uniune.

Reactia directorului general Pro TV duparefuzul organizatorilor Eurovision 2016

Reprezentantii Pro TV critica modul in care European Broadcasting Union EBU) au ales sa le refuze oferta de a difuza Eurovision 2016, declarandu-se neplacut surprinsi sa afle raspunsul organizatiei europene prin intermediul unui mesaj publicat pe Facebook.

Decizia oficiala a organizatorilor Eurovision 2016 in privinta participarii Romaniei in concurs

European Broadcasting Union EBU), organizatorul concursului Eurovision 2016, si-a exprimat pozitia oficiala in legatura cu propunerea Pro TV de a difuza editia din acest an, dar si de a sustine reintrarea in competitie a Romaniei, dupa ce Televiziunea Romana a pierdut aceste drepturi din cauza datoriilor.

Masuri extreme pe un aeroport din Romania: Agenti de securitate, acuzati ca au supus mai multi tineri israelieni de origine araba la perchezitii umilitoare (VIDEO)

Acuzatii grave din partea unui grup de studenti straini la adresa personalului de securitate al unui aeroport din Romania. Acestia sustin ca personalul de securitate a avut o atitudine discriminatorie doar.

VIDEO Studenti israelieni de origine araba acuza ca au fost supusi la perchezitii umilitoare de catre agenti israelieni pe un aeroport din Romania

Un grup de studenti israelieni la drept acuza faptul ca au fost interogati si controlati la sange pe un aeroport din Romania de o firma de securitate care lucra pentru compania israeliana Israir doar pentru faptul ca erau arabi sau vorbeau limba araba, scrie The Times of Israel.

Cum isi petrece Pastele primul transsexual din Romania

In urma 20 de ani, Sorin Ratiu avea sa fie, dupa o interventie chirurgicala complicata la Bucuresti, primul barbat devenit femeie din Romania. Sorina avea sa traiasca insa de-a lungul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,262 seconds )