Libnet.ro
UNICEF

15:00

Nicolae Banicioiu: Cardul de sanatate este cel mai mare proiect din 1989, fiind 14,5 milioane de asigurati

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Nicolae Banicioiu: Cardul de sanatate este cel mai mare proiect din 1989, fiind 14,5 milioane de asigurati

Cardul national de sanatate este, cu cei 14,5 milioane de asigurati, cel mai mare proiect pe care l-a avut Romania dupa 1989, rolul acestuia fiind in principal de a opri frauda si scurgerile din sistemul sanitar, a declarat, marti, ministrul Sanatatii,. continuă pe Wall-Street Ro

Nicolae Banicioiu: Cardul de sanatate poate fi validat in orice institutie medicala, cu exceptia farmaciilor

Cardul de sanatate poate fi validat in orice institutie medicala, cu exceptia farmaciilor, potrivit ministrului Sanatatii, Nicolae Banicioiu. Va spun ca in fiecare zi daca am avea curiozitatea, am.

Nicolae Banicioiu: Cardul de sanatate poate fi validat in orice institutie medicala, cu exceptia farmaciilor (VIDEO)

Cardul de sanatate poate fi validat in orice institutie medicala, cu exceptia farmaciilor, potrivit ministrului Sanatatii, Nicolae Banicioiu. Va spun ca in fiecare zi daca am avea curiozitatea, am.

China a depasit SUA si a devenit cel mai mare importator de petrol din lume

China a detronat Statele Unite din pozitia de cel mai mare importator de titei pentru prima oara in luna aprilie si este de asteptat ca achizitiile tarii asiatice sa ramana la un nivel ridicat in ciuda economiei in pierdere de viteza, ceea ce va avea consecinte pe termen lung asupra pietelor petrolului, scrie Reuters.

China a devenit cel mai mare importator mondial de petrol

China a devenit, in aprilie, cel mai mare importator mondial de petrol, devansand pentru prima oara Statele Unite, iar achizitiile de profil se vor mentine la un nivel ridicat in pofida incetinirii cresterii economiei tarii asiatice, scrie Reuters.

Sorin Oprescu, dupa recuperarea celor sapte hectare din Parcul Herastrau: Este cea mai mare victoriei a Primariei, este o decizie istorica

Dupa ani intregi de lupta in instanta, Primaria Capitalei a reusit sa recupereze un teren cu o suprafata de sapte hectare din Parcul Herastrau care ajunsese in proprietatea unor rechini imobiliari. Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat ca aceasta decizie este cea mai mare victoiei a municipalitatii.

La 20 de ani, ea este cel mai tanar parlamentar britanic din ultimii aproape 350 de ani

Mhairi Black, in varsta de 20 de ani si membra a Partidului National Scotian SNP), este cel mai tanar politician ales din Marea Britanie din 1667, relateaza BBC News Online.

Cat de mare e cel mai mare SSD din lume? Are 6TB si din iulie poate fi al tau

Pretul SSD-urilor nu e foarte accesibil, dar aceste medii de stocare ating capacitati din ce in ce mai spectaculoase. Anul acesta ajung la 6TB. intr-o lume ideala am profita cu totii de saltul in performanta asigurat de adoptia unui SSD. Cei mai multi dintre noi prefera insa sa foloseasca in continuare hard disk-uri clasice din [] Cat de mare e cel mai mare SSD din lume? Are 6TB si din iulie poate fi al tau Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Ministrul Sanatatii lauda proiectul cardului de sanatate

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat, marti, ca cardul national de sanatate este cel mai mare proiect pe care l-a avut Romania dupa 1989, rolul acestuia fiind in principal de a opri frauda si scurgerile din sistemul sanitar, informeaza Mediafax.

VIDEO! Cel mai mare lac din America de Sud ascunde un templu incas sacru in apele sale

Localizat intre Bolivia si Peru, lacul Titicaca este unul dintre cele mai fascinante lacuri din intreaga lume. Este situat la o altitudine foarte inalta, la peste 3000 de metri deasupra nivelului marii, iar o vi.

Victor Ponta, despre cardul de sanatate: Este un sistem modern, am lucrat foarte mult cu cei de la SRI, STS

Premierul Victor Ponta a declarat ca, cardul de sanatate este un sistem modern si ca in spatele lobby-ului facut impotriva acestui document electronic stau alte interese, relateaza Digi 24.

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )