Libnet.ro
UNICEF

16:30

Nicolae Banicioiu demisioneaza din PSD si merge la partidul lui Ponta

Hotnews Hotnews,
 Nicolae Banicioiu demisioneaza din PSD si merge la partidul lui Ponta

Nicolae Banicioiu si-a anuntat demisia din PSD pentru a se alatura formatiunii conduse de fostul premier Victor Ponta. El a sustinut ca nu mai poate fi partas la ceea ce face Liviu Dragnea cu partidul social-democrat. continuă pe Hotnews

Nicolae Banicioiu DEMISIONEAZA din PSD. Urmeaza Mihai Tudose si Ecaterina Andronescu?! - intre amenintari si jigniri, multi au decis sa vorbeasca

O noua demisie din PSD. Nicolae Banicioiu si-a anuntat, vineri, plecarea din partidul condus de Liviu Dragnea. Acesta se va alatura partidului condus de Victor Ponta - Pro Romania. Supararea mea fata.

Nicolae Banicioiu DEMISIONEAZA din PSD. Urmeaza Mihai Tudose si Ecaterina Andronescu?! - intre amenintari si jigniri, multi au decis sa vorbeasca (VIDEO)

O noua demisie din PSD. Nicolae Banicioiu si-a anuntat, vineri, plecarea din partidul condus de Liviu Dragnea. Acesta se va alatura partidului condus de Victor Ponta - Pro.

Deputata Emilia Meirosu a plecat din PSD si merge la partidul lui Ponta

Deputata PSD Emilia Meirosu a anuntat in plenul Camerei Deputatilor ca pleaca din Partidul Social Democrat. Aceasta este deputat de Braila. Este a doua demisie din PSD anuntata marti in Camera Deputatilor.

PSD mai pierde un deputat. Nicolae Banicioiu isi da demisia si merge in partidul lui Ponta

Deputatul Nicolae Banicioiu a anuntat ca isi da demisia din PSD si merge in Pro Romania, partidul condus de Victor Ponta. Banicioiu este al cincilea social-democrat care alege sa plece spre Pro Romania.

Nicolae Banicioiu, fostul ministru al Sanatatii, a demisionat din PSD si se alatura miscarii infiintate de Victor Ponta

Fostul ministru al Sanatatii Nicolae Banicioiu a declarat vineri, ca a demisionat din Partidul Social Democrat PSD), alaturandu-se partidului Pro Romania, formatiune condusa de Victor Ponta, potrivit Agerpres. In ultimele zile, membri PSD.

Victor Ponta, reactie dupa demisia lui Nicu Banicioiu din PSD: Daca ne fac tradatori cei din Corul Bocitoarelor de la Belina e foarte bine!

Fostul premier Victor Ponta reactioneaza dupa demisia lui Nicolae Banicioiu din PSD. Ponta consdiera ca Bancioiu este un mare castig pentru partidul sau, ProRomania. Din 2004 Nicu Banicioiu a fost.

Nicolae Banicioiu, aspru criticat de colegii de la PSD Iasi. Niciun moment nu a facut cinste organizatiei

Cei de la PSD Iasi spun ca Nicolae Banicioiu nu a facut niciodata cinste organizatiei pe listele careia a ajuns deputat. in ceea ce priveste decizia domnului Nicolae Banicioiu, ales deputat pe.

Nicolae Banicioiu isi anunta demisia din PSD: Ce se intampla acum in partid nu mai are nicio legatura cu PSD

Nicolae Banicioiu si-a anuntat demisia din PSD. Parlamentarul spune ca vrea sa fie alaturi de colegii sai din guvernarea Ponta. in plus, acesta este suparat pe ceea ce se intampla. Am luat decizia de a.

Plecari in masa din PSD. Care sunt parlamentarii care au dezertat

Nicolae Banicioiu si-a anuntat, vineri,demisia din PSD. Parlamentarul spune ca vrea sa fie alaturi de colegii sai din guvernarea Ponta. Plecarea sa vine dupa ce in aceste zile au mai plecat din.

Plecarile din PSD continua. Reactii n cascada ale social democratiilor dupa tradarea ratacitilor

Vicepresedintii si ministrii social-democrati reactioneaza dupa ce cinci parlamentari au demisionat din partid in decurs de o sapamana si si-au anuntat inscrierea in formatiunea lui Victor Ponta. De altfel, la nivel neoficial sunt asteptate si alte demisii din PSD, potrivit surselor Hotnews. ro. Totodata, Opozitia a anuntat ca intentioneaza sa depuna motiune de cenzura in urmatoarea perioada. in acest context, liderii PSD strang randurile si transmit public ca partidul va rezista iar tradatorii nu vor reusi sa destabilizeze partidul si Guvernul.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )