Libnet.ro
UNICEF

15:45

Nicolae Banicioiu solicita demiterea premierului Ludovic Orban

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nicolae Banicioiu solicita demiterea premierului Ludovic Orban

Fostul ministru al Sanatatii, deputatul Pro Romania Nicolae Banicioiu, considera ca presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa ii ceara demisia premierului Ludovic Orban, asta pentru ca in imaginea in care apare la masa cu ministrii, fara masti, in timp ce beau si fumeaza, ne arata ca acesta nu pune pret pe nicio regula, in timp ce romanii sunt amendati. continuă pe Ziarul Bursa

Concedierile de la Renault vor afecta si Romania? Raspunsul premierului Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi, la Targu Mures, ca in cadrul discutiilor de joi cu managementul Grupului Renault din Romania nu s-au facut referiri la restrangerea vreunor activitati sau la.

Amenzi pentru toti participantii la sarbatorirea premierului Ludovic Orban

Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti a aplicat, sambata, amenzi pentru cei patru membrii ai Cabinetului Orban care nu au respectat regulile privind purtarea mastii si fumatul in spatii inchise. Astfel, ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a fost amendat cu 3. 000 de lei pentru ca nu purta masca si fuma in birou, ministrii Economiei si Transporturilor, Virgil Popescu si Lucian Bode au fost sanctionati cu cate 2. 500 de lei pentru nepurtarea mastii iar vicepremierul Raluca Turcan trebuie sa plateasca 1. 000 de lei pentru purtarea mastii in mod necorespunzator.

Fotografia anului. Ludovic Orban si mai multi ministri beau si fumeaza in biroul premierului. Ce reguli incalca demnitarii

Fostul jurnalist Cristian Vasilcoiu a publicat pe pagina sa de Facebook o fotografie in care premierul Ludovic Orban apare alaturi de cativa ministri, la o masa pe care se afla bautura.

Reactia lui Ludovic Orban, dupa ce a aparut poza cu el fumand la o masa plina de alcool. Asta e!

Premierul Ludovic Orban sustine ca nu a vazut fotografia in care apare cu tigarea in mana si cu berea in fata, in biroul personal de la Palatul Victoria. Ludovic Orban, prima reactia dupa ce a aparut poza cu el fumand la o masa plina de alcool. Asta e! Vineri seara, pe reteaua de socializare Facebook, .

LUDOVIC ORBAN: Ungaria a luat decizia de a permite tranzitarea tarii pe transport rutier pe toata perioada unei zile

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, la Targu Mures, ca in urma discutiei purtate la nivelul ministrilor de externe ai Romaniei si Ungariei exista deja consecinte favorabile, una dintre acestea fiind permisiunea de tranzitare a statului vecin, pe cale rutiera a cetatenilor romani, 24 de ore din 24.

LUDOVIC ORBAN: Dovada cea mai mare de respect fata de eroi este sa-i atragem pe tineri sa cunoasca istoria

Premierul Ludovic Orban afirma ca dovada cea mai mare de respect fata de eroii neamului este atragerea tinerilor spre cunoasterea istoriei si aprecierea exemplului de daruire si curaj al celor care s-au jertfit pentru idealurile romanilor.

Marcel Ciolacu considera ca Ludovic Orban trebuia sa demisioneze dupa aparitia fotografiei in care fumeaza in Palatul Victoria

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Marcel Ciolacu, a declarat, duminica seara, ca premierul Ludovic Orban trebuia sa demisioneze dupa aparitia fotografiei in care fumeaza alaturi de mai multi ministri in Palatul Victoria. Ciolacu crede ca este o ipocrizie sa iesi in conferintele de presa cu masca si, de fapt, in interiorul Guvernului sa ai cu totul alte atitudini.

MARCEL CIOLACU: Ludovic Orban trebuia sa demisioneze dupa aparitia fotografiei in care fumeaza in Palatul Victoria

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Marcel Ciolacu, a declarat, duminica seara, ca premierul Ludovic Orban trebuia sa demisioneze dupa aparitia fotografiei in care fumeaza alaturi de mai multi ministri in Palatul Victoria.

Premierul o tine din gafa in gafa. Ludovic Orban, surprins fumand din nou intr-o sala de sedinta din Guvern

Premierul Ludovic Orban a fost suprins din nou fumand intr-o sala din Guvern, fotografia fiind publicata pe contul de Facebook al lui Cristian Vasilcoiu, consilier al Liei Olguta Vasilescu.

Ludovic Orban, amendat dupa fotografia anului. Suma platita, cat salariul de dinainte de a ajunge prim-ministru. Turcan, urmatoarea pe lista

Premierul Ludovic Orban a fost amendat pentru fumat in spatiu inchis si pentru nepurtarea mastii, in urma publicarii fotografiei din 25 mai, de la intalnirea informala de la Guvern, in care apare fumand in biroul din Palatul Victoria.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )