Libnet.ro
UNICEF

05:30

Nicolae Ceausescu, la un pas sa fie pus din nou in fruntea tarii, cu cateva ore inainte de executie. Ce s-a intamplat

Playtech Playtech,
Nicolae Ceausescu, la un pas sa fie pus din nou in fruntea tarii, cu cateva ore inainte de executie. Ce s-a intamplat

La 30 de ani de la Revolutia Romana, inca mai ies la iveala secrete cutremuratoare despre planurile celor care se pregateau sa preia puterea in decembrie 1989. Colonelul Ionel Boeru, cel care a fost comandantul plutonului care i-a executat pe Nicolae si Elena Ceausescu, a marturisit ca dictatorul a fost la un pas sa fie . continuă pe Playtech

Socant ce a facut tanarul din imagine zilele trecute, la mormantul lui Nicolae Ceausescu. Mii de reactii

Un tanar a surprins o lume intreaga cu gestul pe care l-a facut recent la mormantul lui Nicolae Ceausescu. Miile de reactii pe care le-a surprins postarea lui au fost majoritatea negative. Ce a facut? Gestul unui tanar la mormantul lui Nicolae Ceausescu Bogdan George a avut parte de reactii extrem de negative si de .

De ce nu a vrut Nicolae Ceausescu sa faca metrou in Drumul Taberei. Ce spunea dictatorul despre acea zona

Anul acesta, mai exact pe 19 noiembrie, s-au implinit 40 de ani de la momentul darii in functiune a metroului bucurestean, creatie a regimului comunist, condus de Nicolae si Elena Ceausescu. Pe 19 noiembrie 1979 Ceausescu taia panglica primului tronson de metro, intre Semanatoarea Petrache Poenaru) Timpuri Noi. Mare parte din ceea ce exista .

VIDEO Franta: Sute de mii de manifestanti din nou n strada mpotriva reformei pensiilor

Mai multe sute de mii de persoane au manifestat din nou, marti, pe tot cuprinsul Frantei impotriva controversatei reforme a pensiilor ce urmeaza sa fie prezentata miercuri de executiv, greva continuand mai ales in sectorul transporturilor, relateaza Agerpres citand AFP.

Mama Luizei Melencu, din nou la DIICOT: Fata mea traieste. Sustin cu tarie ca nu a trecut prin casa lui Dinca

Mama Luizei Melencu, adolescenta care a disparut in luna aprilie dupa ce a fost luata la ocazie de presupusul ei criminal Gheorghe Dinca, merge vineri din nou la DIICOT pentru a studia dosarele anchetei de la Caracal.

Alegatorii britanici merg din nou la vot pentru a treia oara in mai putin de cinci ani

Alegatorii britanici merg din nou la vot pentru a treia oara in mai putin de cinci ani, acesta fiind primul scrutin din ultimii 100 de ani care are loc in decembrie, relateaza BBC.

Imaginea zilei: Toalete care poarta insemnele de gen cu chipul Elenei si al lui Nicolae Ceausescu, in cladirea fostului Comitet Central al PCR

La trei decenii de la Revolutia din 1989, in cladirea fostului Comitet Central al Partidului Comunist Roman, care adaposteste in prezent sediile mai multor ministere, mai pot fi vazute toalete care poarta.

Dinca SOCHEAZA din nou: Cati BANI cere pentru a acorda interviuri!

Monstrul din Caracal a gasit o metoda de a face bani chiar daca este inchis. Barbatul a fost arestat vara aceasta dupa ce le-ar fi omorat pe Luiza Melencu si Alexandra Macesanu. Dinca s-a gandit sa faca.

Budapesta, trasa din nou la raspundere de Bruxelles: Ministrul maghiar pentru afaceri europene, audiat de omologii din UE pe tema situatiei statului de drept in Ungaria

Ministrii afacerilor europene din statele UE l-au audiat marti pe omologul lor ungar pe tema situatiei statului de drept in tara sa, potrivit agentiilor DPA si MTI preluate de Agerpres. La finalul reuniunii,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )