Libnet.ro
UNICEF

14:00

Nicolae Cinteza: BNR urmareste cu atentie situatia din Grecia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nicolae Cinteza: BNR urmareste cu atentie situatia din Grecia

Bancile elene au o prezenta semnificativa in Romania, asa ca situatia din Grecia a fost urmarita cu atentie in ultima saptamana, transmite Nicolae Cinteza, seful Directiei de Supraveghere din Banca Nationala a Romaniei. continuă pe Ziarul Bursa

Nicolae Cinteza: BNR ia imediat legatura cu actionarii bancilor daca un nume de bacher apare in vrun dosar DNA

BNR ia imediat legatura cu actionarii institutiilor de credit in cazul in care bancheri din conducerea unei banci apar in dosarele de coruptie instrumentate de procurori, pentru a evita riscul reputational, a declarat seful Supravegherii BNR, Nicolae.

BNR a facut o plangere penala in cazul Volksbank

BNR a depus o plangere penala impotriva Volksbank, sesizand suspiciuni de fapte care ar tine de zona penala, a anuntat Nicolae Cinteza, directorul Directiei Supraveghere din Banca Nationala a Romaniei BNR). Noi, daca gasim indicatori in neregula, intr-o banca, facem plangeri penale. Am dat drumul la o plangere penala in cazul Volksbank pentru unele fapte, a afirmat domnul Cinteza. intrebat despre ce fel de fapte este vorba, domnia a a raspuns ca au fost date unele credite aiurea.

Campionatul de fotbal din Grecia, suspendat pe termen nelimitat din cauza violentelor

Meciurile din prima liga de fotbal a Greciei au fost anulate, campionatul fiind suspendat pe termen nelimitat din cauza violentelor, informeaza Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )