Libnet.ro
UNICEF

16:15

Nicolae Hurduc este propunerea PSD pentru functia de ministru al Cercetarii

Hotnews Hotnews,
 Nicolae Hurduc este propunerea PSD pentru functia de ministru al Cercetarii

Nicolae Hurduc, decanul Facultatii de Inginerie Chimica si Protectia Mediului Cristofor Simionescu de la Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi din Iasi, este propunerea premierului Dancila pentru postul de ministru al Cercetarii. continuă pe Hotnews

Un profesor universitar din Iasi, propunerea PSD pentru Ministerul Cercetarii

Premierul Viorica Dancila a anuntat, joi, ca PSD il propune pe profesorul universitar Nicolae Hurduc la Ministerul Cercetarii, dupa plecarea lui Viorel Stefan, care merge la ASF. Nicolae Hurduc este inginer.

Cine este propunerea PSD pentru Ministerul Cercetarii. Mie imi este foarte greu sa cred ca omul se trage din maimuta

Biroul Permanent al PSD a decis, joi, ca noua propunere pentru Ministerul Cercetarii si Inovarii sa fie Nicolae Hurduc. Hurduc este profesor universitar, inginer chimist si decan al Facultatii de Inginerie Chimica si Protectia Mediului Cristofor Simionescu de la Universitatea Gheorghe Asachi din Iasi.

Noul ministru al Cercetarii nu crede n evolutionism: Este o teorie a lumilor paralele, care spune ca noi am veni din viitor. Mie mi suna mai interesant

Profesorul universitar Nicolae Hurduc, propunerea pentru ministerul Cercetarii, a declarat, intr-un interviu din luna septembrie a acestui an ca nu accepta teoria evolutionista ca omul se trage din maimuta si ca prefera o teorie a lumilor paralele, care spune ca noi am veni din viitor. PLUS Ce a spus Hurduc atunci cand, pe Facebook, i s-a cerutsa-l ia inapoi pe Tudorel Toader, tot decan la o facultate din Iasi.

Noul ministru al Cercetarii nu crede ca omul se trage din maimuta: Este o teorie a lumilor paralele, care spune ca noi am veni din viitor. Mie mi suna mai interesant

Profesorul universitar Nicolae Hurduc, propunerea pentru ministerul Cercetarii, a declarat, intr-un interviu din luna septembrie a acestui an ca nu accepta teoria evolutionista ca omul se trage din maimuta si ca prefera o teorie a lumilor paralele, care spune ca noi am veni din viitor.

Profesorul universitar Nicolae Hurduc, propus la Ministerul Cercetarii: Mie imi este foarte greu sa cred ca omul se trage din maimuta. Este o teorie a lumilor paralele, care spune ca noi am veni din viitor (FOTO)

Profesorul universitar Nicolae Hurduc a fost propus joi de premierul Viorica Dancila pentru functia de ministru al Cercetarii. Inginer chimist si decan al Facultatii de Inginerie Chimica si Protectia.

Nicolae Hurduc, propus la Ministerul Cercetarii

Update: Viorica Dancila a anuntat ca propunerea pentru Ministerul Cercetarii este Nicolae Hurduc. Acesta este membru PSD. Stirea initiala Liderii PSD s-au reunit in sedinta Biroului Permanent al.

Nicolae Hurduc, propus ministru al Cercetarii

Profesorul universitar Nicolae Hurduc a fost propus ministru al Cercetarii, a anuntat, astazi, premierul Viorica Dancila. Dancila a precizat ca propunerea a fost trimisa, deja, presedintelui Klaus Iohannis.

Cine este Nicolae Hurduc, propunerea pentru Ministerul Cercetarii

Nicolae Hurduc, propunerea pentru Ministerul Cercetarii, este decanulal Facultatii de Inginerie Chimica si Protectia Mediului Cristofor Simionescu de la Universitatea Gheorghe Asachi din.

Ministrul propus de PSD pentru Cercetare nu crede in teoria evolutiei. Mie imi este foarte greu sa cred ca omul se trage din maimuta

Biroul Permanent al PSD a decis, joi, ca noua propunere pentru Ministerul Cercetarii si Inovarii sa fie Nicolae Hurduc. Hurduc este profesor universitar, inginer chimist si decan al Facultatii de Inginerie Chimica si Protectia Mediului Cristofor Simionescu de la Universitatea Gheorghe Asachi din Iasi.

Lider PSD:Cu Iohannis nu se poate purta un dialog. Vom decide ceea ce este mai bine pentru partid

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat miercuri ca el nu s-ar duce la consultarile de la Cotroceni cu presedintele Iohannis pe legislatia din domeniul Justitiei, dar a adaugat ca in s.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )