Libnet.ro
UNICEF

19:00

Nicolas Cage, invitat special la TIFF 2019

Adevărul Adevărul,
Nicolas Cage, invitat special la TIFF 2019

Castigator al unui premiu Oscar si detinator a numeroase alte trofee obtinute in festivalurile de film majore din lume de-a lungul unei cariere de aproape patru decenii, actorul, regizorul si producatorulNicolas Cageva primiTrofeul Transilvania pentru Contributia Adusa Cinematografiei Mondialela cea de-a 18-a editie TIFF. Actorul se va afla la Cluj, intre 31 mai si 2 iunie, anunta organizatorii. continuă pe Adevărul

Nicolas Cage vine din nou in Romania. Actorul a fost invitat special la TIFF

Nicolas Cage vine din nou in Romania, dar, de aceasta data, este invitat special. Actorul se bucura de o admiratie deosebita din parte cinefililor si a lumii cinematografice de la noi, iar acesta va primi un premiu pe masura. Nicolas Cage 55 de ani) este unul dintre cei mai cunoscuti actori la nivel mondial, renumit [] .

Nicolas Cage vine in Romania la Transilvania Film Festival 2019 VIDEO

Castigator al unui premiu Oscar si detinator a numeroase alte trofee obtinute in festivalurile de film majore din lume de-a lungul unei cariere de aproape patru decenii, actorul, regizorul si producatorul.

Proiectii speciale la TIFF 2019

Filme la cald, venite direct de la Cannes, dar si povesti bazate pe intamplari reale si analize sociale puternice vor completa seria de surprize rezervate publicului TIFF, la cea de-a 18-a editie a celui mai mare eveniment de film din Romania.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )