Libnet.ro
UNICEF

15:30

Nicolas Sarkozy a iesit din arest preventiv

Hotnews Hotnews,
 Nicolas Sarkozy a iesit din arest preventiv

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy a iesit din arest preventiv, in cadrul anchetei privind suspiciuni de finantare a campaniei pentru prezidentialele din 2007 de catre Libia lui Muammar Gaddafi, anunta AFP, care citeaza surse apropiate dosarului. continuă pe Hotnews

Nicolas Sarkozy a fost eliberat din arest

Fostul presedinte al Frantei Nicolas Sarkozy a fost eliberat din arest miercuri seara, dupa doua zile de audieri cu privire la acuzatiile conform carora fostul dictator libian Moamer Kadhafi i-ar fi finantat campania electorala in 2007, transmite AFP.

Nicolas Sarkozy, trimis in judecata pentru coruptie

Nicolas Sarkozy, fostul presedinte francez, a fost audiat miercuri in dosarul privind campania sa prezidentiala din anul 2007, care ar fi fost finantata de fostul dictator libian, Muammar.

Nicolas Sarkozy a fost eliberat din arest

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy a fost eliberat astazi dupa 26 de ore de arest in cadrul a.

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy, retinut de politie

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy a fost retinut de politie, in scandalul finantarii campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale din 2007, informeaza postul Digi24.

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy a fost retinut de politie

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy a fost retinut, marti, intr-un dosar cu privire la finantarea ilegala a campaniei sale electorale pentru alegerile prezidentiale din 2007, pe care le-a castigat, transmite cotidianul Le Monde, potrivit Agerpres.

Nicolas Sarkozy, fostul presedinte francez, retinut de politisti

Fostul presedinte din Franta, Nicolas Sarkozy, a fost retinut de politisti in cadrul unei anchete privind finantarea campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale din anul 2007. Acesta e acuzat.

Nicolas Sarkozy, audiat in dosarul finantarii campaniei sale prezidentiale

Nicolas Sarkozy, fostul presedinte francez, a fost audiat miercuri in dosarul privind campania sa prezidentiala din anul 2007, care ar fi fost finantata de fostul dictator libian, Muammar.

Nicolas Sarkozy a fost retinut de politie

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy a fost retinut de politie, in scandalul finantarii campaniei electorale pentru prezidentialele din 2007, informeaza Reuters. Sarkozy este acuzat ca ar fi primit nu.

UPDATE Nicolas Sarkozy a fost retinut de politie / Fostul presedinte francez ar fi anchetat pentru banii primiti in campania electorala de la Libia lui Gaddafi

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy a fost retinut de politiei, el fiind investigat in privinta finantarii campaniei electorale, a declarat Reuters o sursa judiciara.

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy, retinut

Fostul presedinte al Frantei este anchetat pentru finantarea ilegala a campaniei prezidentiale din 2007, informeaza Reuters. Retinerea fostului sef de stat francez ar putea sa dureze pana la 48 de ore.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )