Libnet.ro
UNICEF

12:45

Nicolas Sarkozy ar fi strigat Hai Madrid! pe Camp Nou: Fanii Barcelonei l-au huiduit la celebrul meci cu PSG

B1 B1,
Nicolas Sarkozy ar fi strigat Hai Madrid! pe Camp Nou: Fanii Barcelonei l-au huiduit la celebrul meci cu PSG

Miercuri seara, fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy a fost invitat pe Camp Nou, la meciul dintre FCBarcelona si Paris Saint-Germain. Dupa golul lui Edinson Cavani, Sarkozy a avut o explozie de bucurie. continuă pe B1

Nicolas Sarkozy si-a pus in cap suporterii catalani, chiar in timpul meciului Barcelona - PSG

Miercuri seara, fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy a fost invitat pe Camp Nou, la meciul dintre FCBarcelona si Paris Saint-Germain. Dupa golul lui Edinson Cavani, Sarkozy a avut o explozie de bucurie.

VIDEO Momente unice surprinse pe Camp Nou dupa golul lui Sergi Roberto - Nebunia frumoasa a fotbalului

Minutul 95 a declansat valuri de bucurie pe Camp Nou - Sergi Roberto a marcat pentru 6-1 contra PSG-ului, iar nebunia si-a facut aparitia pe una din cele mai mari arene de fotbal din lume. Luis Enrique, Messi, Neymar, Shakira si comentatorii diverselor televiziuni au dat frau liber imaginatiei.

Unai Emery, dupa dezastrul de pe Camp Nou: Am ratat o oportunitate uriasa, pentru Barca a fost un meci de totul sau nimic

PSG a ratat incredibil calificarea in sferturile Champions League, desi a castigat de-o maniera categorica mansa tur de la Paris, scor 4-0. A fost 6-1 pentru Barcelona pe Camp Nou, iar fotbalul a mai trait o noapte de neuitat. Am ratat o oportunitate uriasa, pentru Barca a fost un meci de totul sau nimic, a precizat Unai Emery, antrenorul celor de la PSG.

Gica Popescu, martor la finalul nebun de pe Camp Nou: Ceva incredibil! A demonstrat ce inseamna sa fii echipa mare

Gica Popescu a asistat din tribune la victoria fabuloasa a FC Barcelonei in fata PSG de pe Camp Nou. Echipa catalana l-a lasat masca pe fostul capitan al generatiei de aur, laudele la adresa echipei.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2261 seconds )