Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nicoleta Luciu revine la Vocea Romaniei, pe 1 Decembrie

Adevărul Adevărul,
Nicoleta Luciu revine la Vocea Romaniei, pe 1 Decembrie

Fosta castigatoare a titlului Miss Romania si actorul Pavel Bartos vor prezenta prima editie live din acest sezon. La aniversarea a 18 ani de Pro TV, fiecare membru al juriului isi va evalua patru concurenti, doi dintre ei urmand sa fie eliminati. continuă pe Adevărul

Cum va fi la show-urile live Vocea Romaniei

La aniversarea a 18 ani de Pro Tv, Duminica, de 1 Decembrie, Vocea Romaniei aduce magia primului show live in casele romanilor, cu o multime de surprize, invitati speciali si voci exceptionale.

S-au ales echipele la Vocea Romaniei! Iata cine intra in editiile Live!

Cei patru antrenori de la Vocea Romaniei si-au ales aseara echipele cu care vor merge mai departe in concurs. Duminica viitoare, ei vor concura in prima editie Live a emisiunii.

Loredana versus Brenciu la Vocea Romaniei: Horia se bate cu pumnii in piept, dar mai intai a fost prezentator si apoi cantaret

Antrenorii s-au certat pentru ca au metode diferite de instruire a concurentilor, dar si din pricina discrepantelor profesionale dintre ei doi. Brenciu, Loredana si colegii lor, Smiley si Moga, si-au intregit echipele pentru prima editie live din 1 decembrie.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )