Libnet.ro
UNICEF

10:30

Nicoleta Nuca, dezvaluiri PICANTE despre noua sa relatie: Pana acum doar credeam ca iubesc

B1 B1,
Nicoleta Nuca, dezvaluiri PICANTE despre noua sa relatie: Pana acum doar credeam ca iubesc

Nicoleta Nuca a vorbit pentru prima oara despre iubitul ei si a precizat ca acesta este prima dragoste adevarata pe care a trait-o vreodata. Nicoleta a marturisit ca relatiile anterioare in care a fost. continuă pe B1

Primele declaratii despre NOUA RELATIE a lui Stefan Banica Jr.! Este vorba de una dintre cele mai frumoase femei din Romania!

Sorana Darclee si Stefan Banica Jr. sunt verisori primari, iar fosta componenta a trupei ASIA a povestit cum se intelege cu el. Sorana a marturisit ca, desi sangele apa nu se face, ea si Stefan nu pr.

Noua relatie a lui Stefan Banica Jr., confirmata oficial: Ne vedem...

Sorana si Stefan Banica Jr. sunt verisori primari, iar fosta membra a trupei ASIA a povestit cum se intelege cu el. intr-un interviu, Sorana a povestit despre relatia pe care o are cu varul ei primar,.

Dezvaluiri incendiare despre TRECUTUL SECRET al lui Stefan Banica Jr. cu Adriana Bahmuteanu: A fost BATUTA si amenintata cu PISTOLUL la tampla!

Dezvaluiri incendiare au fost facute recent de catre Adriana Bahmuteanu despre trecutul amoros care surprinde un moment socant din timpul casnicii. Vedeta a declarat ca pe primul sot l-a cunoscut in liceu si.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )