Libnet.ro
UNICEF

16:30

Nicoleta Voicu, renegata de fiul ei, din cauza unui tort: A ales sa ma blocheze pe toate retelele de socializare

B1 B1,
Nicoleta Voicu, renegata de fiul ei, din cauza unui tort: A ales sa ma blocheze pe toate retelele de socializare

Interpreta de muzica populara,Nicoleta Voicu,trece printr-o perioada extrem de dificila. Fiul artistei refuza sa-i vorbeasca de aproape un an, iar motivele ar fi banale. Fosta iubita a lui. continuă pe B1

Jurnalisti, arestati pe banda rulanta din cauza pandemiei. Care sunt motivele

387 de jurnalisti au fost arestati anul acesta, unii din cauza relatarilor despre pandemie. China i-a inchis pe cei mai multi. Un raport RSF atrage atentia ca este un numar istoric. RSF, bilantul jurnalistilor arestati in 2020 din cauza investigatiilor privind noul coronavirus Secretarul general al organizatiei Reporteri Fara Fontiere Reporters sans frontieres RSF), .

De ce ar putea creste amenzile de circulatie din cauza blocajului politic

Au trecut 10 zile de la alegerile parlamentare, dar Romania e intr-un blocaj politic din cauza faptului ca politicieni precum Dan Barna si Ludovic Orban cauta sa-si negocieze functiile. Prima.

Statele Unite au impus sanctiuni Turciei, din cauza achizitiei unor sisteme de aparare rusesti

Statele Unite au impus luni sanctiuni Turciei, din cauza achizitiei de sisteme de aparare sol-aer rusesti, avand ca tinta cea mai importanta entitate turca insarcinata cu dezvoltarea in domeniul apararii, presedintele si trei angajati ai acesteia. Turcia a condamnat masura ca fiind o mare greseala, afirmand ca va reactiona asa cum va fi necesar.

ITALIA: Peste 70.000 de afaceri s-au inchis din cauza pandemiei

Aproape 73. 000 de afaceri din Italia s-au inchis din cauza pandemiei de coronavirus, conform dpa.

Un cunoscut medic chirurg, presedinte al Colegiului Medicilor Neamt, a murit din cauza COVID-19

Presedintele Colegiului Medicilor Neamt, medicul chirurg Iosif Koszeghi, in varsta de 71 de ani, a decedat din cauza COVID-19, anunta Colegiul Medicilor din Romania. Institutia spune ca medicul s-ar fi infectat la Spitalul Judetean Neamt, unde lucra de aproape 40 de ani.

Europa devine prima regiune din lume care depaseste pragul de o jumatate de milion de morti din cauza Covid-19

Europa a devenit astazi prima regiune din lume care inregistreaza peste o jumatate de milion de morti din cauza covid-19, potrivit unui bilant, intocmit cu putin inainte de ora locala 16. 00, ora Romaniei), pe baza unor date furnizate de catre autoritati in domeniul sanatatii, de catre AFP si News. ro.

Drama fara margini intr-o familie din Iasi. O fetita de patru ani a murit arsa de vie din cauza surorii sale. Ce s-a intamplat intre cele doua copile

O familie numeroasa din Iasi a fost lovita de nenorocire, inainte cu zece zile de Craciun. Un accident tragic a smuls din sanul celor dragi o fetita de doar patru ani, care a ajuns la spital cu arsuri pe toata suprafata corpului. Cum a avut loc tragedia Miruna, o fetita de patru ani, a fost .

Primul caz oficial de moarte din cauza poluarii din lume: O fetita din Marea Britanie care suferea de astm

O fetita de 9ani din Regatul Unit al Marii Britaniicare a muritdupa o criza de astm este considerata prima persoana din lume ce are oficial in certificatul de deces expunerea la poluare drept.

BUZAU: Refacerea drumurilor dupa inundatii, o problema amanata din cauza bugetului mic al primariilor

Episodul de ploi abundente de saptamana trecuta a adus mari probleme in doua comune buzoiene. Mai multe drumuri pe tuburi, amenajate in cursurile de apa, poduri si punti pietonale au fost distruse de apele crescute. Accesul catre zeci de gospodarii din comunele Lopatari si Beceni a fost limitat.

Ar trebui anulate adunarile de Craciun din cauza COVID-19? Guvernul Regatului Unit spune ca tine de o decizie personala

Guvernul Boris Johnson din Regatul Uniteste de parere ca oamenii trebuie sa ia propria decizie atunci cand vine vorba despre o eventuala adunare de Craciun, dar spune ca ei ar trebui sa tina cont si de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )