Libnet.ro
UNICEF

05:15

Nicolicea: Parlamentul va aviza favorabil solicitarea presedintelui Iohannis privind referendumul

Hotnews Hotnews,
 Nicolicea: Parlamentul va aviza favorabil solicitarea presedintelui Iohannis privind referendumul

Social-democratul Eugen Nicolicea, vicepresedinte al Camerei Deputatilor, a declarat vineri ca Parlamentul va aviza favorabil solicitarea presedintelui Klaus Iohannis privind referendumul din 26 mai, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

NICOLICEA: Parlamentul va aviza favorabil solicitarea presedintelui de a demara un referendum

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Eugen Nicolicea, care a condus delegatia PSD la consultarile de la Cotroceni, a declarat, astazi, ca Parlamentul va aviza favorabil solicitarea presedintelui privind organizarea referendumului in data de 26 mai.

Eugen Nicolicea, dupa consultarile de la Cotroceni: Parlamentul va aviza favorabil solicitarea presedintelui de a demara un referendum consultativ (VIDEO)

Social-democratul Eugen Nicolicea, vicepresedinte al Camerei Deputatilor, a declarat vineri, dupa consultarile cu presedintele Klaus Iohannis, ca Parlamentul va aviza favorbai solicitarea acestuia de a organiza un.

Anuntul facut de Eugen Nicolicea, dupa consultarile de la Cotroceni

Social-democratul Eugen Nicolicea, vicepresedinte al Camerei Deputatilor, a declarat vineri ca Parlamentul va aviza favorabil solicitarea presedintelui Klaus Iohannis privind referendumul din 26 mai. Cu.

PSD anunta ce aviz va da Parlamentul la solicitarea presedintelui de a demara un referendum pe Justitie

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Eugen Nicolicea, care a condus delegatia PSD la consultarile de la Cotroceni, a declarat, vineri, ca Parlamentul va aviza favorabil solicitarea presedintelui privind organizarea referendumului in data de 26 mai.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )