Libnet.ro
UNICEF

22:00

Nicu Dragos Orlando, seful Politiei Capitalei, a demisionat din functie

Antena3 Antena3,
Nicu Dragos Orlando, seful Politiei Capitalei, a demisionat din functie

Scandalul imens al politistului pedofil face primele victime de rang inalt. Seful Politiei Capitalei si-a dat demisia vineri seara. Pana ca Bogdan Despescu, seful Politiei Romane sa faca. continuă pe Antena3

Cazul politistului acuzat de Pedofilie: Seful Politiei Capitalei, Dragos Orlando Nicolae, demisionat / Chestorul Despescu a inaintat raportul solicitat de premierul Mihai Tudose

Seful Politiei Capitalei, Dragos Orlando Nicolae, a demisionat, a demisionat luni din functie, alaturi de adjunctul sau, comisarul sef de politie Stefan Marius Eugen, se arata raportul intocmit de chestorul Bogdan Despescu si inaintat vineri premierului Mihai Tudose. Citeste in documentul atasat raportul chestorului Despescu.

Cazul politistului acuzat de pedofilie: Seful Politiei Capitalei, Dragos Orlando Nicolae, si adjunctul sau au demisionat / Chestorul Despescu a inaintat raportul solicitat de premierul Mihai Tudose

Seful Politiei Capitalei, Dragos Orlando Nicolae, a demisionat luni din functie, alaturi de adjunctul sau, comisarul sef de politie Stefan Marius Eugen, se arata raportul intocmit de chestorul Bogdan Despescu si inaintat vineri premierului Mihai Tudose. Citeste in documentul atasat raportul chestorului Despescu.

Seful Politiei Capitalei si adjunctul sau au demisionat (FOTO, DOCUMENT)

Seful Politiei Capitalei, Nicu Dragos Orlando, si adjunctul sau, Stefan Marius Eugen,si-au depus demisiile, informeaza B1 TV. Decizia celor doi vine in scandalul declansat ca urmare a arestarii.

Surse: Mihai Tudose nu vrea sa-l demita pe seful Politiei Romane. Premierul a discutat la Guvern cu chestorul Bogdan Despescu

Seful Politiei Romane, Bogdan Despescu, s-a intalnit cu premierul Mihai Tudose la Palatul Victoria. Despescu si-a prezinte raportul de activitate, dupa ce ministrul Carmen Dan a propus demiterea lui. Dan a anuntat, marti, ca a transmis premierului propunerea de schimbare din functie a sefului Politiei Romane, ea spunand ca este total nemultumita de explicatiile pe care le-a primit din partea Politiei Romane in cazul politistului pedofil.

Seful Politiei Romane, Bogdan Despescu, a ajuns la Palatul Victoria pentru o intalnire cu Mihai Tudose. Carmen Dan i-a cerut premierului sa il demita pe Despescu

Seful Politiei Romane, Bogdan Despescu, a ajuns miercuri dimineata la Palatul Victoria. Surse guvernamentale au declarat, pentru Agerpres, ca premierul Mihai Tudose vrea sa discute cu seful Politiei Romane, Bogdan Despescu, inainte de a lua o decizie in privinta unei eventuale inlocuiri a acestuia din functie.

Seful Politiei Romane, fata in fata cu premierul Mihai Tudose: Ce se pregateste in razboiul cu Carmen Dan (VIDEO)

Bogdan Despescu, seful Politiei Romane, s-a prezentat vineri la Palatul Victoria pentru o intalnire cu premierul Mihai Tudose. Este a doua din aceasta saptamana, dupa ce si miercuri.

Seful Politiei Romane a iesit de la Guvern dupa doar 10 minute

Update: intalnirea dintre seful Politiei si premier a durat doar 10 minute. A lasat acel raport si a plecat foarte repede. Nu au existat discutii pe marginea acelui raport. Toate detaliile se gasesc.

Premierul Mihai Tudose refuza sa-l demita pe seful Politiei Romane

35 - Premierul Mihai Tudose refuza sa-l demita pe seful Politiei Romane. Tudose l-a rugat pe seful Politiei Romane, Bogdan Despescu, sa prezinte concluziile privind scandalul.

Seful Politiei Romane, chestorul Bogdan Despescu, scos la raport de premier in scandalul politistului pedofil

Seful Politiei Romane, Bogdan Despescu, a ajuns la Palatul Victoria, unde are o discutie cu premierul. Despescu isi prezinte raportul de activitate, dupa ce ministrul Carmen Dan a propus demiterea lui. Dan a anuntat, marti, ca a transmis premierului propunerea de schimbare din functie a sefului Politiei Romane, ea spunand ca este total nemultumita de explicatiile pe care le-a primit din partea Politiei Romane in cazul politistului pedofil.

UPDATE Seful Politiei Romane, Bogdan Despescu, si Mihai Tudose s-au intalnit la Palatul Victoria, dupa ce Carmen Dan i-a cerut premierului sa il demita pe Despescu

Seful Politiei Romane, Bogdan Despescu, si premierul Mihai Tudose s-au intalnit miercuri dimineata la Palatul Victoria. Intalnirea a avut loc la o zi dupa ce ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a cerut ca Bogdan Despescu, dupa scandalul politistului acuzat de pedofilie. Carmen Dan a cerut si imputernicirea pe o perioada de sase luni in functia de sef al Politiei Romane a chestorului principal Catalin Ionita.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )