Libnet.ro
UNICEF

22:00

NICU MARCU: imbunatatirea gradului de educatie financiara la nivel national reprezinta una dintre prioritatile noastre

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NICU MARCU: imbunatatirea gradului de educatie financiara la nivel national reprezinta una dintre prioritatile noastre

Presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara, Nicu Marcu, a transmis astazi un mesaj cu ocazia evenimentului Clopotelul suna la BVB!, care deschide seria actiunilor organizate de Autoritatea de Supraveghere Financiara in cadrul campaniei internationale World Investor Week. continuă pe Ziarul Bursa

562 de cazuri noi de COVID-19 in Capitala. Iasi, singurul judet cu peste 100 de imbolnaviri nou depistate. Cum arata situatia la nivel national

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, luni, 1. 591 de cazuri noi de COVID-19 depistate la nivel national. Potrivit autoritatilor, Capitala a contabilizat 562 de imbolnaviri nou confirmate. Din acest punct de.

Surse: Conducerea PNL a aprobat protocolul de colaborare cu PMP la nivel national

Biroul Executiv al PNL a votat protocolul de colaborare cu PMP la nivel national, au precizat surse liberale. Ludovic Orban a intrat online la sedinta, acesta fiind in autizolare impusa dupa ce a interactionat cu o persoana depistata pozitiv cu coronavirus.

Raluca Turcan: in ceea ce priveste extinderea purtarii mastii in proximitatea scolilor cu titlu obligatoriu, poate sa fie o discutie la nivel national. Nu putem discuta acum de restrictii la nivel economic (VIDEO)

Vicepremierul Raluca Turcan a subliniat, luni, ca nu putem discuta in momentul de fata de restrictii la nivel economic, dar a precizat ca va avea loc atat o sedinta de Guvern, cat si o reuniune a.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2808 seconds )