Libnet.ro
UNICEF

14:00

Niculae Badalau, amendat cu 5.000 dupa ce i s-a furat arma Senatorul PSD nu a tinut pistolul la loc sigur (VIDEO)

B1 B1,
Niculae Badalau, amendat cu 5.000 dupa ce i s-a furat arma Senatorul PSD nu a tinut pistolul la loc sigur (VIDEO)

UPDATE:Politistii l-au amendat pe Niculae Badalau cu 5. 000 de lei pentru ca a incalcat regimul armelor si munitiilor si a depozitat arma in conditii optime. Senatorul Niculae Badalau a. continuă pe B1

Niculae Badalau, in atentia politiei dupa ce hotii i-au furat arma: Senatorul PSD nu a tinut pistolul la loc sigur (VIDEO)

Senatorul Niculae Badalau a fost pradat in noaptea de vineri spre sambata seara de catre mai multi hoti, acestia furand mai multi bani, bijuterii si chiar si o arma. Dupa ancheta de la locul.

Senatorul Nicolae Badalau, amendat si lasat fara arma

Senatorul Niculae Badalau a fost amendat de politisti cu 5. 000 de lei pentru ca nu avea securizata arma, Este vorba despre pistolul care a fost furat de hoti si care a fost dat in consemn de.

Politistii sunt in alerta! Arma senatorului Niculae Badalau a fost data in consemn

Locuinta din Giurgiu a senatorului Niculae Badalau a fost sparta, in noaptea de vineri spre sambata, de hoti. Hotii au furat arma senatorului, iar politistii au dat-oin consemn. Nicolae.

Senatorul Badalau, amendat pentru ca nu-si securizase pistolul care i-a fost furat

Senatorul PSD Niculae Badalau a fost calcat de hoti in noaptea de vineri spre sambata, la locuinta lui din Bolintin Vale, judetul Giurgiu.

Niculae Badalau a fost jefuit: Casa presedintelui PSD Giurgiu a fost pradata de hoti

Locuinta lui Niculae Badalau din Bolintin Vale, Giurgiu, a fost pradata vineri noapte de catre hoti, afirma surse judiciare. Informatia a fost confirmata de Badalau pentru Libertatea, dar acesta nu a.

Locuinta senatorului Niculae Badalau, sparta de hoti: Eram toti acasa, dormeam

Locuinta din Giurgiu a senatorului Niculae Badalau a fost sparta, in noaptea de vineri spre sambata, de hoti. Eram toti acasa, dormeam. Nu i-am prins, a spus Badalau. A fost sparta.

Casa senatorului PSD Niculae Badalau, sparta de hoti

Seful IPJ Giurgiu, Catalin Georgescu, a declarat, astazi, pentru Agerpres, ca dimineata a fost inregistrata o sesizare la Politie cu privire la faptul ca locuinta din orasul Bolintin Vale, judetul Giurgiu, a senatorului PSD Niculae Badalau, a fost sparta de hoti.

Locuinta din Giurgiu a senatorului Niculae Badalau, sparta de hoti in timp ce toata familia dormea

Senatorul PSD Niculae Badalau a declarat pentru agentia de presa Mediafax ca locuinta lui din Giurgiu a fost sparta in noaptea de vineri spre sambata.

UPDATE La spargerea data n casa lui Badalau a fost furata si o arma. Senatorul PSD a fost amendat cu 5.000 de lei si a ramas fara permisul de port arma

La spargerea data in casa senatorului PSD Niculae Badalau a fost furata si o arma, care este data in cautare catre politistii din toata tara, au declarat, pentru Mediafax surse apropiate anchetei, care spun si ca echipajele de politie se intorc la casa senatorului pentru noi cercetari. 13 Niculae Badalau a fost amendat cu suma de 5. 000 de lei pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor si i-a fost anulat permisul de port arma, el avand dreptul sa solicite din nou acest drept abia peste cinci ani.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )