Libnet.ro
UNICEF

11:00

Niculae Badalau, despre afirmatiile premierului privind statutul Casei Regale: Mihai Tudose nu este presedintele PSD

Hotnews Hotnews,
 Niculae Badalau, despre afirmatiile premierului privind statutul Casei Regale: Mihai Tudose nu este presedintele PSD

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a afirmat, joi, ca declaratiile premierului Mihai Tudose referitoare la proiectul privind statutul Casei Regale reprezinta parerea dansului vizavi de Guvern adaugand ca Tudose nu este presedintele PSD, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Mihai Tudose nu sustine proiectul de lege privind statutul Casei Regale

ACTUALIZARE 15:34 Badalau, despre afirmatiile premierului privind statutul Casei Regale: Mihai Tudose nu este presedintele PSD Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a afirmat, astazi, ca declaratiile premierului Mihai Tudose referitoare la proiectul privind statutul Casei Regale reprezinta parerea dansului vizavi de Guvern adaugand ca Tudose nu este presedintele PSD. ------ Premierul Mihai Tudose a declarat, astazi, ca nu sustine proiectul de lege privind statutul Casei Regale, apreciind ca Palatul Elisabeta ar trebui sa revina in administrarea si proprietatea statului roman dupa decesul regelui Mihai.

Mihai Tudose nu sustine proiectul de lege privind statutul Casei Regale

ACTUALIZARE 15:34 Badalau, despre afirmatiile premierului privind statutul Casei Regale: Mihai Tudose nu este presedintele PSD Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a afirmat, astazi, ca declaratiile premierului Mihai Tudose referitoare la proiectul privind statutul Casei Regale reprezinta parerea dansului vizavi de Guvern adaugand ca Tudose nu este presedintele PSD. ------ Premierul Mihai Tudose a declarat, astazi, ca nu sustine proiectul de lege privind statutul Casei Regale, apreciind ca Palatul Elisabeta ar trebui sa revina in administrarea si proprietatea statului roman dupa decesul regelui Mihai.

Niculae Badalau reactioneaza dupa declaratiile premierului privind statutul Casei Regale: Mihai Tudose nu este presedintele partidului

Contre in PSD pe tema statutul Casei Regale. Dupa ce premierul Mihai Tudose a declarat joi ca Palatul Elisabeta trebuie sa revina statului roman, nu Familiei Regale, presedintele executiv al PSD,.

Legea privind Statutul judecatorilor si procurorilor, adoptata de Senat

ACTUALIZARE 15:52 Parlamentarii USR vor ataca la CCR proiectul de lege privind Statutul magistratilor, adoptat de Senat Parlamentarii USR au anuntat ca vor ataca la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) propunerea legislativa pentru modificarea si completarea Legii 303/2004 privind Statutul judecatorilor si procurorilor, adoptata astazi de Senat, a anuntat presedintele formatiunii, deputatul Dan Barna. *ACTUALIZARE 14:54 Senatul a adoptat, in sedinta plenului de astazi, in calitate de Camera decizionala, propunerea legislativa pentru modificarea si completarea Legii 303/2004 privind Statutul judecatorilor si procurorilor. *ACTUALIZARE 14:40 PNL si USR parasesc sedinta de plen a Senatului *ACTUALIZARE Orban catre Tudose: Folositi-va functia pentru a stopa atrocitatile propuse pentru modificarea legilor Justitiei *ACTUALIZARE 13:52 Sedinta Senatului, suspendata pentru aproximativ zece minute, in urma unui protest al USR *ACTUALIZARE 13:38 Citu: Liviu Dragnea, esti initiatorul acestor modificari pe legile justitiei? *ACTUALIZARE 11:17 PMP s-a retras din plenul Senatului de la dezbaterea legilor Justitiei.

Plenul Senatului, sedinta de seara. Pe ordinea de zi se afla si proiectul privind Statutul magistratilor, care se discuta inca la comisia speciala condusa de Iordache

Sedinta plenului Senatului a inceput luni seara in jurul orei 18. 00, cu aproape 3 ore intarziere, dupa ce s-a finalizat plenul comun privind bugetul pe anul viitor, iar pe ordinea de zi se afla proiectul PSD-ALDE privind modificarea Legii 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor. Acest proiect insa inca este dezbatut in comisia speciala parlamentara condusa de deputatul Florin Iordache, dupa ce s-au depus mai multe amendamente fata de forma care a trecut de Camera Deputatilor.

Plenul Senatului, sedinta de seara. Pe ordinea de zi se afla si proiectul privind Statutul magistratilor, care se discuta inca la comisia speciala condusa de Iordache, si modificarea la Legea ANI/ USR, dupa ce s-a limitat timpul de dezbatere: De ce ne pu

Sedinta plenului Senatului a inceput luni seara in jurul orei 18. 00, cu aproape 3 ore intarziere, dupa ce s-a finalizat plenul comun privind bugetul pe anul viitor, iar pe ordinea de zi se afla proiectul PSD-ALDE privind modificarea Legii 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor. Acest proiect insa inca este dezbatut in comisia speciala parlamentara condusa de deputatul Florin Iordache, dupa ce s-au depus mai multe amendamente fata de forma care a trecut de Camera Deputatilor. De asemenea, pe ordinea de zi se afla si proiectul de modificare a Legii ANI, pentru care s-a dat raport luni. UPDATE Majoritatea PSD-ALDE a votat, chiar inainte de a se intra pe dezbaterile privind legea ANI, ca timpul pentru dezbatere sa fie de 5 minute. Nu s-a intamplat niciodata asa ceva in plenul Senatului. De ce doriti sa ne punei pumnul in gura?.

Plenul Senatului, sedinta de seara. Pe ordinea de zi s-a aflat si proiectul privind Statutul magistratilor, care se amana pentru marti/ USR, dupa ce s-a limitat timpul de dezbatere: De ce ne puneti pumnul in gura?

Sedinta plenului Senatului a inceput luni seara in jurul orei 18. 00, cu aproape 3 ore intarziere, dupa ce s-a finalizat plenul comun privind bugetul pe anul viitor, iar pe ordinea de zi se afla proiectul PSD-ALDE privind modificarea Legii 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor. Acest proiect insa inca este dezbatut in comisia speciala parlamentara condusa de deputatul Florin Iordache, dupa ce s-au depus mai multe amendamente fata de forma care a trecut de Camera Deputatilor. De asemenea, pe ordinea de zi se afla si proiectul de modificare a Legii ANI, pentru care s-a dat raport luni. UPDATE 2 Plenul Senatului s-a terminat la ora 20, Statutul magistratilor se va vota maine. UPDATE Majoritatea PSD-ALDE a votat, chiar inainte de a se intra pe dezbaterile privind legea ANI, ca timpul pentru dezbatere sa fie de 5 minute. Nu s-a intamplat niciodata asa ceva in plenul Senatului. De ce doriti sa ne punei pumnul in gura?.

Curtea Suprema sesizeaza Curtea Constitutionala in legatura cu modificarile facute de PSD-ALDE la Legea 303/2004 privind Statutul magistratilor

Actualizat ora 16:35): Sectiile Unite ale Inaltei Curti de Casatie si Justitie au decis joi sa sesizeze Curtea Constitutionala in legatura cu modificarea Legii 303/2004 privind Statutul magistratilor, potrivit unui comunicat al Curtii. Reamintim ca legea a fost votata marti de Senat, in calitate de camera decizionala, in lipsa opozitiei, care a parasit sala. PSD, ALDE si UDMR au votat noi prevederi privind raspunderea magistratilor - precum aceea ca statul se indreapta obligatoriu impotriva magistratului care a comis eroarea judiciara.

FINAL Senatul a votat propunerea PSD-ALDE de modificare a Legii 303/2004 privind statutul magistratilor, in lipsa opozitiei care a parasit sala. S-au votat noi prevederi privind raspunderea magistratilor - statul se indreapta obligatoriu impotriva magist

Plenul Senatului a adoptat marti, in calitate de camera decizionala, proiectul PSD-ALDE de modificare a Legii 303/2004 privind statutul magistratilor, pe care l-au modificat la propunerea senatorului PSD Serban Nicolae. Astfel, prima lege din pachetul celor trei legi ale Justitiei merge acum la promulgare. Atmosfera din sala a fost una extrem de tensionata, cei de la USR facand protestand cu mainile cu textul Toti pentru Justitie, ceea ce sa dus si la intreruperea sedintei. In final, opozitia a parasit sala in semn de protest fata de faptul ca s-a prelungit programul Senatului, iar majoritatea PSD-ALDE-UDMR a votat amendamentele propuse si modificate direct in plen de Serban Nicolae la articolul privind raspunderea magistratilor. Astfel, statul se va indrepta obligatoriu impotriva magistratului care a comis eroarea judiciara. Miercuri este foarte probabil ca plenul Senatului sa dea vot pe cea de-a doua lege din pachet, Legea 304 privind organizarea judiciara, la care Comisia lui Iordache va lucra incepand cu ora 17. 00, si poate chiar si pe cea de-a treia, Legea 317 privind CSM, daca in comisia speciala se va sta pana tarziu in noapte asa cum s-a intamplat luni.

Comisia Iordache a dat un raport favorabil proiectului de modificare a legii privind statutul judecatorilor si procurorilor: Urmeaza votul in plenul Senatului

Comisia speciala pentru legile justitiei, condusa de Florin Iordache, a dat luni seara un raport favorabil pentru Legea 303/2004 privind Statutul magistratilor, informeaza Agerpres. 12 parlamentari au.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )