Libnet.ro
UNICEF

16:15

Niculae Badalau vine cu explicatii dupa derapajul la adresa romanilor din Diaspora: Declaratia a fost scoasa din context. Discutia a fost facuta despre cazul Caracal (VIDEO)

B1 B1,
Niculae Badalau vine cu explicatii dupa derapajul la adresa romanilor din Diaspora: Declaratia a fost scoasa din context. Discutia a fost facuta despre cazul Caracal (VIDEO)

Liderul PSD Giurgiu, Niculae Badalau, a declatat vineri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Buna, Romania!, cu Radu Buzaianu si Razvan Zamfir, ca afirmatia sa jignitoare la adresa. continuă pe B1

Badalau incearca sa se justifice dupa ce i-a jignit, din nou, pe romanii din strainatate: Discutia a plecat de la cati reprezentanti ar trebui sa aiba Diaspora

Liderul PSD Giurgiu, Niculae Badalau, a revenit, vineri, cu explicatii, dupa ce a declarat anterior ca in Diaspora sunt 700. 000 de romani cu domiciliu in strainatate, restul pana la trei-cinci milioane fiind fetele alea de le duc astia, el sustinand ca declaratia sa a fost inteleasa gresit, scrie Mediafax.

Niculae Badalau, derapaj grav la adresa romanilor din Diaspora: 700.000 sunt legali. Restul pana la 3-5 milioane sunt fetele alea de le duc astia (VIDEO)

UPDATE:Niculae Badalau vine cu explicatii dupa declaratia controversata la adresa romanilor din Diaspora. Senatorul PSD sustine ca nu a fost vorba despre o exprimare nefericita si ca afirmatia.

inca un lider PSD reactioneaza dur dupa derapajul lui Badalau la adresa romanilor din afara tarii: Declaratiile sunt total deplasate si nu fac cinste nimanui

Fost vicepresedintele PSD pe Regiunea de Nord-Vest, Gabriel Zetea, critica declaratiile jignitoare ale colegului sau Niculae Badalau la adresa romanilor din Diaspora. Zetea a transmis vineri, printr-un.

Cioalcu, despre derapajul lui Badalau la adresa romanilor din strainatate: Astfel de afirmatii nu pot fi tolerate. imi cer scuze public!

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, intervine in scandalul provocat de colegul sau de partid Niculae Badalau, care a declarat ca doar o mica parte dintre romanii din strainatate sunt legali,.

Ciolacu: Resping afirmatiile facute de Niculae Badalau la adresa romanilor din Diaspora

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca respinge afirmatiile facute de Niculae Badalau referitoare la romanii din diaspora, spunand ca acest derapaj nu trebuie sa angajeze Partidul Social Democrat in ansamblul sau.

Niculae Badalau, inca un mesaj dispretuitor la adresa diasporei: 700.000 sunt legali, restul sunt fetele alea de le duc astia

Senatorul si fostul ministru al Economiei Niculae Badalaua avut un mesaj dispretuitor la adresa romanilor din strainatate, el declarand ca doar o mica parte sunt legali, restul fiind fetele.

Niculae Badalau, intrebat daca desemnarea Vioricai Dancila drept candidat la prezidentiale nu a fost o jignire pentru romani: Asta e. Am avut un candidat. Noi, ca partid, l-am ales si romanii au ales omul care sa-i reprezinte (VIDEO)

Senatorul PSD Niculae Badalau socheaza din nou, printr-un mesaj dispretuitor la adresa romanilor din strainatate. Presedintele PSD Giurgiu a declarat despre romanii plecati in strainatate ca doar o mica.

Gabriela Firea sare in apararea diasporei, dupa mesajul dispretuitor al lui Niculae Badalau. Mama mea a lucrat 10 ani in Italia

Gabriela Firea a reactionat dur dupa declaratiile facute de Niculae Badalau la adresa diasporei, amintind ca romanii care muncesc in afara tarii contribuie decisiv la cresterea economica si ca trebuie.

Val de critici din PSD la adresa lui Niculae Badalau. Marcel Ciolacu: imi cer scuze public pentru acest derapaj

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, respinge afirmatiile lui Niculae Badalau referitoare la romanii din diaspora si isi cere scuze pentru acest derapaj, asigurand ca partidul pe care il conduce.

NICULAE BADALAU: Trebuie sa facem un congres nu pentru cine, ci pentru ce

Liderul PSD Giurgiu, Niculae Badalau, spune ca ar fi foarte binevenit un Congres al PSD, ca acesta ar trebui sa fie convocat cat mai repede, eventual inainte de Craciun, iar discutiile trebuie sa fie despre proiect nu despre oameni. Asta nu e momentul sa vorbim de oameni, e momentul sa vorbim de proiecte, sa lasam maruntisurile si interesele mici, personale spune Niculae Badalau.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )