Libnet.ro
UNICEF

00:06

Niculae Havrilet, in Consiliul de Supraveghere OMV Petrom, in locul lui Shhaideh

România Liberă România Liberă,
Niculae Havrilet, in Consiliul de Supraveghere OMV Petrom, in locul lui Shhaideh

AGA OMV Petrom l-a numit pe Niculae Havrilet, secretar de stat in Ministerul Economiei, Energiei si . continuă pe România Liberă

Sevil Shhaideh, revocata din Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom. in locul acesteia, actionarii companiei l-au numit pe Niculae Havrilet, fost sef al ANRE

Niculae Havrilet, secretar de stat in Ministerul Economiei, fost presedinte al Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei ANRE), a fost numit marti in functia de membru al Consiliului de.

IN LOCUL LUI SEVIL SHHAIDEH Niculae Havrilet a fost ales in Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom

Actionarii OMV Petrom SNP) l-a ales pe Niculae Havrilet, actual secretar de stat in cadrul Ministerului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, in Consiliului de Supraveghere al celui mai mare producator de petrol si gaze din Europa Centrala si de Est, in locul lui Sevil Shhaideh, ce a fost revocata din functie, se arata intr-un raport al emitentului remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Actionarii OMV Petrom l-au numit pe Niculae Havrilet in Consiliul de Supraveghere

Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor OMV Petrom, l-a numit marti pe Niculae Havrilet, secretar de stat in Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, in postul de membru al Consiliului de Supraveghere al companiei, dupa ce au revocat-o pe Sevil Shhaideh, fost vice-premier.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )