Libnet.ro
UNICEF

10:15

Niculae Nedeff a murit. Cel mai mare antrenor din handbalul romanesc avea 88 de ani

Antena3 Antena3,
Niculae Nedeff a murit. Cel mai mare antrenor din handbalul romanesc avea 88 de ani

Niculae Nedeff, om care a contribuit din postura de director tehnic sau antrenor la toate medaliile de aur cucerite de handbalul romanesc la campionatele mondiale, a murit azi la varsta de 88 de ani,. continuă pe Antena3

DOLIU URIAS in sportul romanesc. Cel mai mare antrenor A MURIT!

Niculae Nedeff, om care a contribuit din postura de director tehnic sau antrenor la toate medaliile de aur cucerite de handbalul romanesc la campionatele mondiale, a murit azi la varsta de 88 de ani,.

Popularitatea presedintelui francez este in scadere/ Emmanuel Macron inregistreaza cel mai mare declin din ultimii 22 de ani

Popularitatea de care se bucura presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a scazut cu 10 puncte procentuale in decursul acestei luni, potrivit unui sondaj Ifop, inregistrandu-se, astfel, cel mai mare declin al unui nou presedinte din 1995, potrivit Reuters.

Doliu in sportul romanesc. A murit cel mai bun antrenor de handbal al Romaniei

Doliu in sportul romanesc. Nicolae Nedef, unul dintre cei mai valorosi antrenori romani a plecat dintre noi la varsta de 88 de ani, potrivit Zf. Acesta este omul care a conbtribuit la toate.

Doliu in handbalul romanesc. Cel mai mare antrenor din istorie, campion mondial de sapte ori, a incetat din viata

Fostul antrenor de handbal, Nicolae Nedef, a incetat din viata, luni, la varsta de 88 de ani, intr-un spital din Bucuresti.

150.000 de spectatori la BIAS, cel mai mare show aerian

Peste 150. 000 de oameni au urmarit ieri demonstratile aeriene de la BIAS 2017. Cel mai mare show aerian din Romania a oferit un spectacol total pasionatilor de aviatie, acrobatiile cu elicopterul.

VIDEO. BIAS 2017 a fost cel mai mare spectacol aerian organizat vreodata in Romania

Spectacolul aerian BIAS 2017, desfasurat sambata la Bucuresti, a fost cel mai mare miting aviatic organizat vreodata in Romania.

Spectacol pe cerul Capitalei. BIAS, cel mai mare show aerian al anului - VIDEO si GALERIE FOTO

Supersonice, elicoptere si aeronave militare, avioane de acrobatie, parasutisti si mult, mult zgomot. Toate au impanzit cerul Bucurestiului. Cel mai mare show aerian al anului are loc pe aeroportul.

Spectacol pe cerul Capitalei. A inceput BIAS, cel mai mare show aerian al anului

Supersonice, elicoptere si aeronave militare, avioane de acrobatie, parasutisti si mult, mult zgomot. Toate vor impanzi cerul Bucurestiului. Cel mai mare show aerian al anului va avea loc pe.

Spectacol pe cerul Capitalei. A inceput BIAS, cel mai mare show aerian al anului - VIDEO si GALERIE FOTO

Supersonice, elicoptere si aeronave militare, avioane de acrobatie, parasutisti si mult, mult zgomot. Toate au impanzit cerul Bucurestiului. Cel mai mare show aerian al anului are loc pe aeroportul.

Spectacol pe cerul Capitalei. BIAS, cel mai mare show aerian al anului, va avea loc pe aeroportul Baneasa

Supersonice, elicoptere si aeronave militare, avioane de acrobatie, parasutisi si mult, mult zgomot. Toate vor impanzi cerul Bucurestiului. Cel mai mare show aerian al anului va avea loc pe aeroportu.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )