Libnet.ro
UNICEF

05:45

Nicusor Dan afirma ca USR va pregati un guvern din umbra si nu exclude ca acesta sa fie condus de Ciolos

Hotnews Hotnews,
 Nicusor Dan afirma ca USR va pregati un guvern din umbra si nu exclude ca acesta sa fie condus de Ciolos

USR va pregati un guvern din umbra, pentru functia de premier fiind luat in calcul si Dacian Ciolos, a declarat duminica presedintele formatiunii, Nicusor Dan, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

USR pregateste un guvern din umbra. Cine va fi premier

USR va pregati un guvern din umbra, pentru functia de premier fiind luat in calcul si Dacian Ciolos, a declarat duminica presedintele formatiunii, Nicusor Dan. 'Am propus un calendar de.

USR isi pregateste un guvern din umbra. Dacian Ciolos, posibilul premier

Nicusor Dan a declarat ca isi propune ca USR sa devina al doilea partid al tarii, sa se bata cu sanse la primariile marilor oras, iar rezultatul de la alegerile parlamentare din 2020 sa-i permita sa propuna premierul.

Nicusor Dan la Cluj. USR are doua probleme: conflictul dintre progresisti si conservatori si lipsa de colegialitate si de incredere

Presedintele USR, Nicusor Dan, a declarat sambata la Cluj-Napoca, in cadrul discursului de sustinere a candidaturii pentru un nou mandat in fruntea partidului, ca formatiunea are doua mari probleme: conflictul intern dintre progresisti si conservatori si o lipsa de colegialitate si de incredere.

Ce spune Nicusor Dan despre cooptarea lui Ciolos in guvernul din umbra al USR

Presedintele USR, Nicusor Dan, a declarat, duminica, faptul ca formatiunea pe care o conduce va pregati un guvern din umbra, pentru functia de premier fiind luat in calcul si Dacian Ciolos.

Nicusor Dan: Nu exclud ca Dacian Ciolos sa conduca guvernul din umbra al USR

Presedintele USR, Nicusor Dan, a afirmat,duminica, la Cluj, ca nu exclude ca Dacian Ciolos sa conduca viitorul guvern din umbra al partidului care se va constitui la finele anului 2018.

Nu exclud ca Dacian Ciolos sa conduca guvernul din umbra al USR

Presedintele USR, Nicusor Dan, a afirmat, astazi , la Cluj, ca nu exclude ca Dacian Ciolos sa conduca viitorul guvern din umbra al partidului care se va constitui la finele anului 2018.

Nicusor Dan vrea ca USR sa propuna premierul in 2020. Ce planuri mai are acesta pentru Uniune

Nicusor Dan a promis ca, daca va fi reales presedinte USR, va munci intens pentru ca Uniunea sa devina al doilea mare partid din Romania si, poate, in 2020, aceasta chiar sa fie in postura de a .

Nicusor Dan: Finantele vor introduce un nou sistem de impozitare pe contractele de munca part-time; Contributiile sociale vor fi achitate integral si la contractele partiale

Nicusor Dan, liderul USR, a scris pe pagina personala de Facebook ca Ministerul Finantelor Publice ar fi anuntat Comisia Europeana ca va introduce un nou sistem de impozitare pe contractele de munca part-time, f.

Prima zi de Congres USR. Nicusor Dan: USR isi propune ca in doi ani sa devina al doilea partid din Romania

Presedintele USR Nicusor Dan a declarat vineri, in deschiderea congresului formatiunii, care se desfasoara la Cluj, ca in doi ani USR isi propune sa devina al doilea partid din Romania, sa se bata pentru primariile din marile orase la alegerile locale din 2020 si sa poata propune premierul dupa alegerile parlamentare din 2020. Nicusor Dan are cele mai mari sanse sa fie ales presedinte al USR.

CONGRES ALEGERI USR. Nicusor Dan a fost reales presedinte al USR, cu 173 de voturi din 251

Nicusor Dan a fost reconfirmat in functia de presedinte al Uniunii Salvati Romania in cadrul Congresului USR care a avut loc, sambata, la Cluj-Napoca, el obtinand 173 de voturi.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )