Libnet.ro
UNICEF

14:00

NICUSOR DAN: Hotararea Consiliului Local Sector 1 privind spitalele, perfect legitima

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NICUSOR DAN: Hotararea Consiliului Local Sector 1 privind spitalele, perfect legitima

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a calificat, astazi, drept perfect juridica si perfect legitima hotararea Consiliului Local Sector 1 privind transmiterea terenurilor si cladirilor a patru spitale in administrarea acestor unitati sanitare. continuă pe Ziarul Bursa

Firea: La sedinta Consiliului Local Sector 1 au fost doar cei de la PSD. E o lasitate sa nu participi. Reactia lui Clotilde Armand: Propaganda si ipocrizie

Gabriela Firea a declarat ca sedinta Consiliului Local Sector 1 de luni, unde era pe ordinea de zi un proiect care sa revoce decizia de a lasa fara finantare 4 spitale din Capitala, a fost una scurta, deoarece consilierii de la PNL, USR-PLUS si PMP au absentat. Firea a adaugat ca va merge mai departe cu o plangere la prefectul Capitalei, iar daca acesta nu va reactiona, PSD va merge in justitie pentru a opri aceasta decizie aberanta.

Nicusor Dan: Putem primi in administrare cele 4 spitale din Sectorul 1, dar vom cere bani. Ministerul Sanatatii sa vina cu o strategie Decizia Consiliului Local Sector 1 a fost legitima (VIDEO)

Consiliul Local al Sectorului 1, la propunerea primarului Clotilde Armand, a decis recent transferul cladirilor si terenurilor a patru spitale din administrarea Primariei de sector in administrarea unitatilor.

NICUSOR DAN: Lucrarile la constructia ilegala din Vasile Lascar 73-75, oprite de Politia Locala

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a precizat ca lucrarile la constructia ilegala din strada Vasile Lascar nr. 73-75 au fost oprite de Politia Locala, dupa ce a fost sesizata de edil, aplicandu-se hotararea Tribunalului de suspendare a autorizatiei.

NICUSOR DAN: Lucrarile la constructia ilegala din Vasile Lascar 73-75, oprite de Politia Locala

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a precizat ca lucrarile la constructia ilegala din strada Vasile Lascar nr. 73-75 au fost oprite de Politia Locala, dupa ce a fost sesizata de edil, aplicandu-se hotararea Tribunalului de suspendare a autorizatiei.

Nicusor Dan va discuta joi cu ministrul Mediului si cu edilii de sector, pe tema salubrizarii

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat astazi ca in cursul zilei de joi va avea o discutie cu edilii de sector si cu ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Tanczos Barna, pe tema salubrizarii.

Nicusor Dan: Imediat dupa aprobarea bugetului national, vom iesi cu bugetul local. Vrem sa deblocam repede situatia financiara, ca sa incepem investitiile

Nicusor Dan, Primarul General al Capitalei, a declarat, marti, ca imediat ce bugetul tarii pe 2021 va fi adoptat, si PMB va veni cu bugetul local. El a subliniat ca e nevoie rapid de bugetul local pe acest an si.

Primaria Capitalei a inceput lucrarile de modernizare a retelei de termoficare programate pentru 2021 Nicusor Dan: Anul acesta ne propunem sa facem 53 km

Primaria Capitalei a inceput lucrarile de modernizare a retelei de termoficare programate pentru 2021, cu un segment de 13 km din Rahova, a anuntat primarul general, Nicusor Dan. Acesta este unul dintre cele cinci tronsoane programate pentru 2021, care insumeaza 53 km, valoarea investitiei fiind de 300 milioane lei, bani de la bugetul local. in paralel, dupa finalizarea licitatiilor, Primaria Capitalei va incepe lucrarile de modernizare si cu cei 300 milioane de euro, bani europeni, insa este putin probabil ca santierele sa inceapa in 2021.

Nicusor Dan anunta lucrari pe 5 tronsoane din sistemul de termoficare din Capitala

Primarul general al Capitalei Nicusor Dan a declarat ca vor fi lucrari la cinci trosoane de distributie a agentului termic care fac parte din sistemul de termoficare din Bucuresti, iar suma prevazuta pentru proiect este de 300 de milioane de lei care sunt prevazuti a fi finantati din bugetul local.

Nicusor Dan anunta ca vrea sa fie finantate proiecte de consolidare a cladirilor cu risc seismic si cele legate de procesul de termoficare

Nicusor Dan a declarat ca vrea sa fie incluse in Planul National de Redresare si Rezilienta PNRR) proiecte privind consolidarea cladirlor cu risc seismic, de modernizare a retelei de termoficare si alte lucrari de infrastructura. Primarul general al Capitalei a adaugat ca nu stie daca va putea fi inclusa si Prelungirea Ghencea.

NICUSOR DAN: Pentru a nu risca sa ramana fara ingrijire cainii de la adapostul Odai, am solicitat ca ASPA sa asigure serviciul

Primarul general al Capitalei Nicusor Dan a anuntat ca, in contextul problemelor care au aparut intre compania Romprest Service si Primaria Sectorului 1 si pentru a nu risca sa ramana fara ingrijire cainii de la adapostul Odai, a solicitat ca ASPA sa asigure serviciul, astfel incat animalele fara stapan sa fie protejate, conform News. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )