Libnet.ro
UNICEF

14:45

NICUSOR DAN: Primarul Capitalei a promis teste pentru COVID-19, dar nu le-a facut

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NICUSOR DAN: Primarul Capitalei a promis teste pentru COVID-19, dar nu le-a facut

Primarul general al Capitalei a promis bucurestenilor teste pentru COVID-19, dar nu a realizat, pana la 31 august, decat 1% din totalul testelor facute la nivel national de la inceputul pandemiei, a afirmat, astazi, Nicusor Dan, candidat la Primaria Capitalei. continuă pe Ziarul Bursa

NICUSOR DAN: Resping campania mincinoasa la adresa mea

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR PLUS la Primaria Capitalei, a declarat ca, dupa ce va fi ales primar general, ajutorul de handicap va fi platit in continuare, nu vor fi eliminate subventiile pe transportul public si pe caldura, iar programul de fertilizare in vitro va continua, sustinand ca exista o campanie mincinoasa, murdara la adresa sa.

PNL si USR-PLUS au semnat Angajamentul pentru Bucuresti. Nicusor Dan: Este un semnal de respect pentru bucuresteni

Candidatul PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, liderii PNL, USR si PLUS au semnat, vineri, Angajamentul pentru Bucuresti. Nicusor Dan a afirmat ca acesta este un semnal de respect pentru bucuresteni si pentru unitatea Dreptei, iar liderul PNL, Ludovic Orban, a subliniat ca cele mai credibile formatiuni politice se angajeaza intr-un proiect vital pentru Capitala.

Angajamentul semnat de liderii PNL si USR-PLUS pentru sustinerea lui Nicusor Dan si a candidatilor dreptei la sectoare. Document

Presedintii PNL, USR si PLUS - Ludovic Orban, Dan Barna si Dacian Ciolos - au semnat, vineri, Angajamentul pentru Noul Bucuresti, prin care il sustin pe candidatul Nicusor Dan la Primaria Capitalei si pe candidatii de sector ai acestor formatiuni.

Firea promite 250.000 de teste COVID pentru elevi. Nicusor Dan: A facut doar 13.000 de teste in 6 luni

Primarul general Gabriela Firea a criticat actiunile Guvernului pentru inceperea anului scolar. Primaria Capitalei si Consiliul General tin loc si de Ministerul Educatiei si de Ministerul Sanatatii. Noi trebuie sa facem tot ceea ce lipseste ca activitate din partea ministerelor, a afirmat Firea, care a promis 250. 000 de teste pentru elevi. in replica, Nicusor Dan sustine ca Firea a facut doar 13. 000 de teste pana acum.

Nicusor Dan o provoaca din nou pe Gabriela Firea. Va raspunde pozitiv Primarul Capitalei?

Pe pagina personala de Facebook, candidatul sustinut la alegerile pentru Primaria Capitalei de principale partide de dreapta, Nicusor Dan, i-a lansat contracandidatului sau de la PSD, Gabriela Firea, o provocare mai putin obisnuita in campaniile electorale de la noi. Nicusor Dan o provoaca din nou pe Gabriela Firea Candidatul, Nicusor Dan sustinut de PNL si .

GABRIELA FIREA: S-au facut zeci de mii de teste pentru coronavirus in Bucuresti

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat astazi ca in Bucuresti s-au efectuat zeci de mii de teste pentru coronavirus.

Explicatiile Primariei Capitalei dupa ce a fost criticata de Nicusor Dan si Tudor Giurgiu pentru gazonul execrabil de pe Arena Nationala: Era normal sa fie asa!

Primaria Capitalei a reactionat sambata dupa ce in mediul online au aparut critici privind starea execrabila a gazonului de pe Arena Nationala la meciul disputat aseara intre echipa nationala a Romaniei si Irlanda de Nord. Atat regizorul Tudor Giurgiu cat si candidatul dreptei la Primaria Capitalei Nicusor Dan au comentat despre starea proasta a gazonului, subliniind ca nu a fost tras acoperisul retracrabil al Arenei Nationale, desi a plouat.

Nicusor Dan o cheama din nou pe Firea la cel putin trei dezbateri la CGMB Firea vrea o dezbatere electorala cu Nicusor Dan, Basescu si Tariceanu, la o autobaza STB

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a chemat-o din nou luni pe Gabriela Firea la trei dezbateri unu la unu in ultima saptamana a campaniei electorale, in sala Consiliului General. Firea vrea insa o dezbatere cu toti cei trei candidati de dreapta, Nicusor Dan, Traian Basescu si Calin Popescu Tariceanu, si propune ca intalnirea sa aiba loc la o autobaza a STB.

AlegeriLocale2020 Nicusor Dan: Candidatului Firea ii este frica sa iasa la o dezbatere alaturi de mine

Primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, ii este frica sa se confrunte intr-o dezbatere electorala unu la unu, mimand una cu mai multi candidati, sustine candidatul dreptei pentru Bucuresti, Nicusor Dan, scrie Agerpres.

Nicusor Dan: Lui Firea ii este frica sa iasa intr-o dezbatere publica. Strategia ei este sa minta in medii controlate

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS pentru Primaria Capitalei Nicusor Dan spune ca Gabrielei Firea ii este frica sa participe la o dezbatere publica alaturi de el, iar strategia prim-vicepresedintelui PSD este de a minti in medii controlate si de a cheltui milioane de euro din banii bucurestenilor pentru propaganda politica.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )