Libnet.ro
UNICEF

17:15

Nicusor Dan, anunt socant despre teste. Ce se intampla cu testarea in masa a romanilor

Playtech Playtech,
Nicusor Dan, anunt socant despre teste. Ce se intampla cu testarea in masa a romanilor

Nicusor Dan a facut un anunt socant despre teste. Primarul Capitalei sustine ca nu sunt suficienti bani pentru testarea in masa. Astfel, Nicusor Dan anunta ca in Bucuresti nu se poate face testarea intregii populatii, din cauza costurilor ridicate. O varianta ar fi sa se foloseasca teste rapide, care sunt de zece ori mai ieftine . continuă pe Playtech

Nicusor Dan, despre testarea bucurestenilor pentru COVID-19: E bine sa facem o testare masiva cu aceste teste ieftine!

Testarea in masa a bucurestenilor nu se poate face din cauza costurilor ridicate, a anuntat primarul general al Capitalei, Nicusor Dan. Peste 100 de milioane de euro ar trebui sa plateasca municipalitatea, pentru ca toti locuitorii Capitalei sa fie testati pentru COVID, insa nu sunt bani.

Nicusor Dan: Ca sa testezi doua milioane de oameni costa 100 de milioane de euro, bani pe care nu-i avem

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, sustine ca in Bucuresti nu se poate face testarea intregii populatii, din cauza costurilor ridicate. O varianta ar fi utilizarea de teste rapide, care costa de zece ori mai putin decat testul real-time PCR, a precizat edilul sef.

VIDEO Este Nicusor Dan mai mult primarul PNL? Raspunsul lui Dan Barna

Dan Barna spune ca l-a invitat pe Nicusor Dan la evenimentele de campanie ale USR-PLUS si este optimist ca acesta va participa la ele, asa cum USR-PLUS a fost alaturi de el in campania pentru Primaria Capitalei. VIDEO Dan Barna, la HotNews LIVE: 100% USR-PLUS vrea la guvernare. Ma astept sa dureze negocierile Sunt obligat sa am incredere in PNL Barna: Dupa ce am dat anuntul ca ne vom da demisiile din Parlament, PSD si PNL au intrat in panica Brusc, Ciolacu a avut un atac de moralitate.

Nicusor Dan: Cred ca intr-un termen rezonabil o sa avem o suplimentare a paturilor de Terapie Intensiva din Bucuresti Trebuie sa ne uitam la cum putem sa evitam sa ajungem mai intai in spital (VIDEO)

Nicusor Dan, primarul general al Capitalei, considera ca intr-un termen rezonabil o sa avem o suplimentare a paturilor de Terapie Intensiva din Bucuresti si a precizat ca municipalitatea este in etapa.

Nicusor Dan renunta la paza din fata biroului sau din Primarie

Primarul general Nicusor Dan renunta la paza din fata biroului sau din cadrul institutiei, unde erau.

Firea, mesaj pentru Nicusor Dan si Ludovic Orban: Iar ati confiscat munca mea si a echipei mele. Aveti obrazul gros!

Liderul PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a postat un mesaj dur pe retelele de socializare la adresa lui Nicusor Dan si lui Ludovic Orban pe care ii acuza ca au confiscat munca ei si a echipei sale.

Orban anunta semnarea unor contracte pentru dotarea a 10 spitale din Capitala. Nicusor Dan: Va asigur de toata deschiderea si colaborarea noastra

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni, alaturi de primarul Capitalei Nicusor Dan, ca au fost semnate contracte de finantare pentru 10 spitale din Capitala, iar in total finantarea pentru Bucuresti va fi destinata catre 22 de spitale, suma fiind de 100 de milioane de euro.

Ludovic Orban: Semnam contracte de finantare pentru dotarea a 10 spitale din Bucuresti Nicusor Dan: Sunt fericit ca Guvernul si Ministerul Fondurilor au reusit sa aiba acest raspuns rapid

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca luni au fost semnate contractele de finantare pentru 10 spitale din Capitala, iar in total finantarea pentru Bucuresti va fi destinata catre 22 de spitale, suma fiind de 100 milioane euro. Seful Executivului a adaugat ca in total pentru modernizarea si dotarea unitatilor spitalicesti va fi alocata suma de 7,5 miliarde euro din fonduri europene si de coeziune, in urmatorii 7 ani. La eveniment au participat si primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, si ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos.

Alexandru Rafila, anunt bomba despre deschiderea scolilor: Nu putem tine un copil in fata unui ecran luni de zile

Reprezentantul Romaniei la OMS, Alexandru Rafila, a declarat marti ca inchiderea scolilor, mai ales la clasele primare, nu este normala si nici sanatoasa. Candidatul PSD la alegerile parlamentare sustine ca, atat decizia inchiderii scolii, cat si cea de inchidere a pietelor a fost una gresita, reiesind faptul ca autoritatile au luat masuri fara a fi .

Primarul general al Capitalei renunta la garda care-i pazea biroul. Nicusor Dan: Primaria nu trebuie sa fie o fortareta

Primarul general al Capitalei Nicusor Da a renuntat la politistii locali care ii pazeau biroul. Edilul a dispus ca personalul care asigura paza Primariei Capitalei sa fie redus de la 27 la 10 persoane.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )