Libnet.ro
UNICEF

15:15

Nicusor Dan: Aproape toate companiile municipale vor disparea, mai putin Termoenergetica (VIDEO)

B1 B1,
Nicusor Dan: Aproape toate companiile municipale vor disparea, mai putin Termoenergetica (VIDEO)

Nicusor Dan, Primarul General ales al Capitalei, a precizat ca nu vede vreo companie municipala care sa aiba vreo sansa sa ramana in mandatul sau, cu exceptia Termoenergetica, care este, de fapt,. continuă pe B1

Gabriela Firea, atac la Nicusor Dan dupa votare: Tinerii NU vor CAINI la Primarie. Fratii interlopilor nu stiu decat sa-i serveasca pe interlopi

Gabriela Firea vine cu replica pentru Nicusor Dan in urma celor declarate de contracandidatul ei la urnele de vot, in aceasta dimineata. Razboiul continua intre cei doi candidati din cursa pentru Primaria Capitalei. Gabriela Firea, atac la adresa lui Nicusor Dan Spiritele s-au incins de-a lungul campaniei electorale in special intre Nicusor Dan si Gabriela .

Rezultate partiale in Bucuresti. Nicusor Dan, aproape 5 procente in fata lui Firea

Biroul Electoral Central a publicat rezultatele partiale pentru ora 13. Potrivit datelor oficiale, in Consilul General al Capitalei PSD are 32,38%, USR-PLUS 26,89%, PNL 19,3%, PMP 7,8%, Alianta Pro Bucuresti 3,4%, ALDE 2,9%.

Ce promisiuni au facut pentru Bucuresti Gabriela Firea, Nicusor Dan si Traian Basescu

Gabriela Firea, Nicusor Dan si Traian Basescu sunt candidatii cu cele mai mari sanse de a ocupa fotoliul de primar general al Capitalei, din cei 18 care si-au depus candidaturile. Gabriela Firea, pornind cu avantajul primarului in functie, si-a centrat campania electorala pe proiectele realizate in 4 ani, cu inaugurari, repartitii de locuinte sociale, deschiderea Pasajului Ciurel, autobuze noi etc. Aceasta nu a prezentat un program electoral, ca in 2016, dar a declarat ca va continua ce a inceput, cu companiile municipale, modernizarea sistemului de termoficare, a transportului public, stimulentele si ajutoarele acordate in primul mandat, relateaza Hotnews. ro.

Alegeri locale 2020 - Eu cu cine votez? Ce solutii au pentru Bucuresti Gabriela Firea, Nicusor Dan si Traian Basescu

Gabriela Firea, Nicusor Dan si Traian Basescu sunt candidatii cu cele mai mari sanse de a ocupa fotoliul de primar general al Capitalei, din cei 18 care si-au depus candidaturile. Gabriela Firea, pornind cu avantajul primarului in functie, si-a centrat campania electorala pe proiectele realizate in 4 ani, cu inaugurari, repartitii de locuinte sociale, deschiderea Pasajului Ciurel, autobuze noi etc. Aceasta nu a prezentat un program electoral, ca in 2016, dar a declarat ca va continua ce a inceput, cu companiile municipale, modernizarea sistemului de termoficare, a transportului public, stimulentele si ajutoarele acordate in primul mandat.

NICUSOR DAN: Eu sunt foarte optimist ca o sa luam sapte primarii din sapte

Candidatul sustinut de PNL si USR Plus la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, s-a declarat optimist ca formatiunile care il sustin vor castiga toate cele sapte primarii din Bucuresti si a facut un apel la bucuresteni sa vina duminica la vot.

Business report: Un downgrade ar spulbera cursul de schimb. Dezvoltatorii imobiliari nu vad cu ochi buni ca Nicusor Dan sa fie primar. Kurzarbeit: Primii pasi pentru aplicarea mecanismului

Un downgrade ar spulbera cursul de schimb. Altfel, euro nu va sari de 4,9 lei pana la sfarsitul anului * Cristian Pirvulescu: Dezvoltatorii imobiliari nu vad cu ochi buni ca Nicusor Dan sa fie primar general. I-ar incomoda * Nicolae Danila: 30 de ani de provocari si reforme in sistemul bancar din Romania * Poate Romania intra acum in ERM2, antecamera spre euro? Categoric NU! * Spitalele: mulse de administratiile locale, dar in responsabilitatea administratiei centrale * Ce crede doamna Maria, in varsta de 89 de ani, despre cresterea punctului de pensie cu 40% * Schema de ajutor pentru companiile mari, operationala saptamana viitoare * Kurzarbeit: Primii pasi pentru aplicarea mecanismului - documente de intocmit.

Rezultate BEC provizorii dupa numararea a aproape 97% din voturi: Nicusor Dan - 42,76%, Gabriela Firea - 37,98%

Nicusor Dan, candidat independent sustinut de PNL si USR-PLUS, a obtinut 42,76% dintre voturi pentru functia de Primar General al Capitalei, arata datele partiale ale Biroului Electoral Central BEC).

Marcel Ciolacu: Romanii au intotdeauna dreptate. in acest moment, din toate statisticile, domnul Nicusor Dan este primarul general al Capitalei (VIDEO)

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni, intr-o conferinta de presa ca, potrivit tuturor statisticilor, Nicusor Dan este noul primar general al Capitalei. Liderul social-democrat a precizat ca urmeaza.

Gabriela Firea, despre prapadul din Bucuresti dupa castigarea alegerilor de catre Nicusor Dan: factura la intretinere se va dubla

Gabriela Firea se arata extrem de suparata si de neindreptatita dupa rezultatele exit-poll, in care Nicusor Dan ar avea toate sansele sa preia conducerea Primariei Capitalei. Actualul edil explica cum a fost asociata cu toate figurile politice negative care au condus tara, fara ca ea sa aiba nicio legatura cu acestea. Gabriela Firea, asociata cu .

Cum incearca Nicusor Dan sa rezolve traficul Capitalei cu ecuatii matematice. Primul reportaj cu noul primar al Bucurestiului

Candidatul USR-PLUS-PNL Nicusor Dan a reusit duminica seara sa o invinga pe Gabriela Firea in cursa pentru Primaria Capitalei, obtinand un scor de aproape 43% din voturi. intr-un reportaj pentru stirileprotv, printre ecuatiile matematice cu care vrea sa rezolve problema traficului din Capitala, noul edil vorbeste si despre dansul cu care si-a cucerit nevasta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )