Libnet.ro
UNICEF

07:15

Nicusor Dan, bilant la 20 de zile de mandat. Ce a gasit in conturile primariei

Adevărul Adevărul,
Nicusor Dan, bilant la 20 de zile de mandat. Ce a gasit in conturile primariei

Nicusor Dan a vorbit miercuri, la prezentarea bilantului la 20 de zile de mandat despre contractul semnat pentru finantarea modernizarii retelei de termoficare in valoare de 300 milioane euro si a amintit despre suma de 200 milioane euro care va veni din partea Guvernului pentru ca lucrarile sa poata fi demarate in primavara anului viitor. continuă pe Adevărul

NICUSOR DAN: Ne asteapta o iarna grea, reparatiile la reteaua de termoficare incep in primavara

Nicusor Dan a vorbit miercuri, la prezentarea bilantului la 20 de zile de mandat despre contractul semnat pentru finantarea modernizarii retelei de termoficare in valoare de 300 milioane euro si a amintit despre suma de 200 milioane euro care va veni din partea Guvernului pentru ca lucrarile sa poata fi demarate in primavara anului viitor. O sa avem o iarna dificila. Ce putem face e sa intervenim in cel mai scurt timp posibil la sutele de avarii care se vor intampla, a adaugat Dan. Primarul General a precizat ca la Societatea de Transport Bucuresti a facut un chestionar printre soferi si vatmani si au fost identificate liniile pe care sunt aglomerari la orele de varg si intervalele orare in care sunt pasageri care nu poata masca in mijloacele de transport in comun, precizand ca vor fi luate masuri pe acele zone, potrivit News.

Orban si Nicusor Dan, controale in spitalele din Capitala: Nu am gasit nereguli!

Premierul Ludovic Orban, impreuna cu primarul Nicusor Dan si prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, au anuntat ca vor efectua controale in spitalele din subordinea Primariei Capitalei.

Nicusor Dan: N-o sa avem targ de Craciun anul acesta Vom avea luminite, ceva mai multe decat mi-as fi dorit. Au costat in jur de 9 milioane de lei, conform contractului semnat acum 3 ani (VIDEO)

Nicusor Dan, Primarul General al Capitalei, a declarat miercuri seara, pentru B1 TV, ca anul acesta bucurestenii nu vor avea targ de Craciun, din cauza epidemiei de coronavirus. El a precizat ca daca nu ar fi.

Nicusor Dan: O sa vedeti, in zilele urmatoare, deciziile cu privire la noi locuri de terapie intensiva in Bucuresti

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a declarat luni seara, la finalul unei vizite de lucru, impreuna cu premierul Ludovic Orban si prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, pentru evaluarea spitalelor din Bucuresti,.

Nicusor Dan despre situatia financiara a Primariei Capitalei: Datoriile curente sunt de 3 miliarde lei Vrem sa recunoastem toate datoriile, chiar si datoria de baza de 900 milioane lei a RADET la ELCEN

Datoriile curente ale Primariei Capitalei si ale institutiilor din subordine sunt de circa 3 miliarde lei, existand popriri de 80 milioane lei pe conturile municipalitatii, a declarat Nicusor Dan, primarul general al Capitalei, miercuri, intr-o conferinta de presa. Acesta a declarat ca vrea sa recunoasca toate datoriile Primariei, subordonatelor si companiilor municipale, sa le adune intr-un singur cos, la primarie, ca municipalitatea sa-si recapete credibilitatea pe piata financiara. Nicusor Dan a declarat ca daca este posibil va recunoaste inclusiv datoria de baza, de 900 milioane lei, fara penalitati, pe care o avea RADET la ELCEN si unde exista un litigiu pe rol intre municipalitate si ELCEN.

Nicusor Dan explica de ce nu avem inca viceprimari in Bucuresti

Nicusor Dan a declarat, intrebat de ce nu avem inca viceprimari ai Capitalei, ca explicatia poate fi gasita in Codul administrativ care spune ca acestia pot fi numiti doar atunci cand Consiliul General al Municipiului Bucuresti este complet constituit. Edilul a adaugat ca deoarece unii consilieri de la PSD si PMP au renuntat, in mod legitim, la mandat, acum trebuie validati de catre instanta supleantii in CGMB.

Nicusor Dan: Nu am uitat de caracatita lui Firea in care am vorbit in campania electorala. Vorba unei anecdote - mai intai munca si apoi distractia

Primarul general Nicusor Dan a afirmat ca nu a uitat de caracatita Gabrielei Firea despre care vorbea in campania electorala, insa a avut niste urgente de rezolvat. El a facut referire la o anectoda de acum 20-30 de ani: mai intai munca si apoi distractia.

Nicusor Dan a facut anuntul soc pentru bucuresteni. Veste crunta in aceasta iarna

Se pare ca locuitorii Capitalei vor avea parte de o iarna grea. Nicusor Dan a anuntat ca reteaua agentului termic este de trei ori mai proasta decat acum trei ani. Nicusor Dan a facut anuntul soc pentru bucuresteni Potrivit lui Nicusor Dan, reteaua principala de caldura din Capitala este de trei ori ma proasta .

NICUSOR DAN: Gabriela Firea si-a detonat in fata propriul fake news

Nicusor Dan prezinta documente care arata ca Gabriela Firea l-a numit in functia de arhitect-sef pe Adrian Bold, pe 28 octombrie, insa intr-o postare pe Facebook, pe care ulterior a sters-o, aceasta il acuza pe actualul primar general ca el a facut aceasta numire.

NICUSOR DAN: Cultura este un motor de dezvoltare economica, Bucurestiul are o mare oportunitate cu zona creativ culturala

Cultura este un motor de dezvoltare economica, iar Bucurestiul are o mare oportunitate prin ecosistemul creativ cultural care s-a format aici in timp, cu foarte multe realizari, in special in zona independenta, a declarat primarul general al Capitalei, Nicusor Dan.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2101 seconds )