Libnet.ro
UNICEF

17:00

Nicusor Dan: Bugetul propus de Firea pe 2020 prevede cheltuieli de 7,2 miliarde de lei. Veniturile din ultimii ani au fost de 4 miliarde

Adevărul Adevărul,
Nicusor Dan: Bugetul propus de Firea pe 2020 prevede cheltuieli de 7,2 miliarde de lei. Veniturile din ultimii ani au fost de 4 miliarde

Candidatul USR pentru Primaria Capitalei Nicusor Dan a criticat sambata bugetul propus pentru 2020 de catre Gabriela Firea. Acesta subliniaza ca suma prevazuta pentru cheltuielile de anul acesta este de 7,2 miliarde de lei, in conditiile in care veniturile din ultimii ani au fost de aproximativ 4 miliarde de lei pe an. continuă pe Adevărul

Nicusor Dan ii cere primarului Gabriela Firea o dezbatere publica a bugetului Capitalei pentru 2020

Nicusor Dan, candidat independent la Primaria Capitalei sustinut de USR, ii solicita primarului general Gabriela Firea o dezbatere publica a bugetului municipiului Bucuresti pentru 2020, astfel incat cetatenii sa poata sa isi expuna punctul de vedere cu privire la bugetul propus.

Nicusor Dan ii cere primarului Gabriela Firea o dezbatere publica a Legii bugetului

Candidat independent la Primaria Capitalei sustinut de USR, Nicusor Dan, ii solicita primarului general Gabriela Firea o dezbatere publica a Legii bugetului, astfel incat cetatenii sa poata sa isi expuna punctul de vedere cu privire la bugetul propus.

Nicusor Dan: Firea, unde e bugetul? ii aduc aminte ca a depasit termenul legal in fiecare an

Candidatul USR pentru Capitala Nicusor Dan a transmis miercuri un comunicat de presa in care atrage atentia ca Gabriela Firea a depasit termenul legal pentru prezentarea bugetului pentru Bucuresti. Acesta mai adauga ca aceasta a intarziat in fiecare an de mandat si ca estimarile din anii trecuti au fost nerealiste.

Nicusor Dan: Gabriela Firea mimeaza din nou preocuparea pentru poluarea aerului din Bucuresti

Candidatul USR pentru Primaria Capitalei Nicusor Dan a transmis joi un comunicat de presa in care o critica pe Gabriela Firea ca mimeaza preocuparea pentru poluarea aerului din Bucuresti prin convocarea de pe o zi pe alta a unei intalniri cu ONG-urile. Acesta prezinta apoi mai mult solutii pentru a reduce poluarea.

De ce credeti ca sunteti mai potrivit ca Nicusor Dan la Primaria Generala? Raspunsul lui Vlad Voiculescu

Vlad Voiculescu, candidat PLUS la Primaria Capitalei, a explicat, la Adevarul Live, care sunt atuurile sale in competitia interna cu Nicusor Dan.

Tariceanu: ALDE va avea la Bucuresti propriul candidat, dar suntem deschisi la un candidat comun; Nicusor Dan e un candidat serios pentru Primarie

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, spune ca partidul pe care il conduce va avea un candidat pentru Primaria Bucuresti, dar crede ca in lupta pentru Capitala trebuie facuta o strategie. El sustine ca ALDE este deschis la o discutie privitoare la posibilitatea sustinerii unui candidat comun al mai multor partide si crede ca Nicusor Dan este un candidat serios pentru Primarie.

Nicusor Dan: Trebuie sa reglam managementul de trafic din Capitala si asta dureaza doi ani si jumatate din momentul preluarii mandatului de primar (VIDEO)

Nicusor Dan, candidat independent, sustinut de USR Bucuresti, la Primaria Capitalei, a vorbit, miercuri, in emisiunea Se intampla acum, moderata de Tudor Barbu, despre problemele cu care se confrunta.

Surse din USR afirma ca se pregateste invalidarea lui Nicusor Dan

Echipa Barna a votat, la sedinta Biroului National al USR, invalidarea candidaturii lui Antonio Andr.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )