Libnet.ro
UNICEF

14:15

Nicusor Dan: Buna absorbtie a banilor europeni va rezolva marile probleme ale Bucurestiului, de la situatia termoficarii si poluare la cea a traficului rutier si a ingrijirii sanatatii

B1 B1,
Nicusor Dan: Buna absorbtie a banilor europeni va rezolva marile probleme ale Bucurestiului, de la situatia termoficarii si poluare la cea a traficului rutier si a ingrijirii sanatatii

Primarul general Nicusor Dan a precizat, dupa intalnirea de sambata cu presedintele Klaus Iohannis la Cotroceni, caBucurestiul va aveao parte importanta din cei 80 de miliarde euro pusi la. continuă pe B1

Nicusor Dan, dupa intalnirea cu Iohannis: Buna absorbtie a banilor europeni va rezolva marile probleme ale Bucurestiului

Primarul general Nicusor Dan a afirmat, dupa intalnirea de sambata cu presedintele Klaus Iohannis la Cotroceni, ca discutiile au vizat necesitatea unei colaborari interinstitutionale privind absorbtia pentru Capitala a unei sume importante din totalul de 80 miliarde euro pusi de UE la dispozitia Romaniei.

VIDEO intalnire Klaus Iohannis-Nicusor Dan, la Cotroceni: Am abordat si chestiuni pe care Bucurestiul singur nu le poate rezolva UPDATE

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit sambata cu primarul general, Nicusor Dan, la Palatul Cotroceni, potrivit unui anunt al Administratiei Prezidentiale.

Nicusor Dan, fondatorul USR: Ludovic Orban, cea mai buna varianta de premier. E o persoana de incredere, care isi tine cuvantul si e loiala oamenilor. E o persoana cu viziune si anvergura (VIDEO)

Nicusor Dan a anuntat ca va vota PNL la alegerile parlamentare din 6 decembrie si spune despre Ludovic Orban ca este cea mai buna varianta de prim-ministru dintre cele inscrise in cursa electorala de dumi.

VIDEO Nicusor Dan intoarce oficial spatele USR cu patru zile inainte de alegeri: Optiunea mea pentru votul de duminica e PNL

Nicusor Dan se asaza in dreapta lui Ludovic Orban si anunta ca va vota cu PNL la alegerile de duminica. Optiunea mea pentru votul de duminica e PNL. Consider ca un Guvern PNL puternic e cea mai buna varianta pe care o are Romania in acest moment. Chiar daca sunt fondatorul USR, consider, cu toata onestitatea, ca PNL e varianta cea mai buna pentru Romania azi, a spus Nicusor Dan.

Nicusor Dan, fondatorul USR, voteaza PNL la alegerile parlamentare de duminica: PNL este varianta cea mai buna pentru Romania astazi PNL are cea mai buna varianta de prim-ministru, pe Ludovic Orban (VIDEO)

Nicusor Dan, fondatorul USR, a anuntat ca voteaza PNL la alegerile parlamentare din 6 decembrie si a subliniat ca liberalii propun cea mai buna varianta de prim-ministru, pe Ludovic Orban, o persoana.

Ce a putut sa ii spuna Klaus Iohannis lui Nicusor Dan legat de lipsa apei calde si a caldurii din Bucuresti

Ce a putut sa ii spuna Klaus Iohannis lui Nicusor Dan legat de lipsa apei calde si a caldurii din Bucuresti. Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, astazi, la Palatul Cotroceni, cu Nicusor Dan, presedintele ca a avut loc o discutie foarte buna, aplicata. Printre temele abordate s-au aflat termoficarea din Bucuresti, traficul, gestionarea deseurilor, precum .

Traian Basescu, despre apropierea lui Nicusor Dan de PNL: A cedat ispitei. Orban i-a promis bani

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat miercuri declaratia lui Nicusor Dan, care a afirmat ca PNL este cea mai buna optiune pentru guvernare, adaugand apoi ca duminica va pune stampila de vot pe liberali. Basescu considera ca Nicusor Dan a cedat ispitei.

Nicusor Dan, fondatorul USR: PNL are cel mai solid program de guvernare, cu o componenta importanta de dezvoltare si, implicit, de bunastare Avem de absorbit 80 de miliarde de euro si nu avem timp pentru experimente (VIDEO)

Nicusor Dan, primarul general al Capitalei, a explicat miercuri de ce va vota PNL la alegerileparlamentare de duminica, 6 decembrie, precum si de ce considera ca Ludovic Orban este cea mai buna varianta.

NICUSOR DAN, DESPRE LIPSA CALDURII DE LA SPITALELE BALS SI COLENTINA: Vina uriasa apartine administratiei PSD Firea care toata vara, nealocand bani, a lasat reteaua sa se deterioreze

Primarul general Nicusor Dan a declarat referitor la problema din spitalele Matei Bals si Colentina, unde caldura a fost intrerupta peste zi si a revenit azi-noapte, ca vina apartine administratiei PSD Firea care toata vara nu a alocat bani si a lasat reteaua sa se deterioreze. in schimb, Gabriela Firea a scris pe Facebook ca Ludovic Orban si Nicusor Dan au spus ca se vor implica personal pentru ca CET-urile sa nu mai livreze agent termic sub parametri, insa nu au facut nimic. Zero. Gheata la mal, mai spune prim-vicepresedintele PSD, scrie News.

PSD i-a reclamat la Biroul Electoral pe Iohannis si pe Nicusor Dan, dupa intalnirea de sambata a celor doi

PSD a facut o plangere la Biroul Electoral de circumscriptie al Municipiului Bucuresti in care reclama ca presedintele Klaus Iohannis transmite din nou mesaje electorale in favoarea PNL. De asemenea, a fost reclamat la BEM si primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, sesizarea fiind facuta de social-democrati in urma intalnirii de sambata dintre Iohannis si Dan.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )