Libnet.ro
UNICEF

06:30

Nicusor Dan conteaza pe sustinerea USR pentru primaria Capitalei: Barna s-a exprimat public in urma cu doi ani. Ce spune de negocierile cu PNL

Adevărul Adevărul,
Nicusor Dan conteaza pe sustinerea USR pentru primaria Capitalei: Barna s-a exprimat public in urma cu doi ani. Ce spune de negocierile cu PNL

Nicusor Dan a declarat marti, intr-o conferinta de presa, ca in ultimele luni a purtat mai multe discutii cu membri din USR din fiecare sector si ca l-au incurajat sa se inscrie in cursa interna pentru desemnarea candidatului la alegerile pentru primarie. Acesta a amintit totodata ca si Dan Barna si-a exprimat sustinerea publica pentru candidatura sa, indiferent ca va fi membru USR sau nu. continuă pe Adevărul

Nicusor Dan intra in cursa interna a USR pentru Primaria Capitalei, dar sustine ca nu revine si in partid. Ce a raspuns cand a fost intrebat de B1.RO daca a discutat cu Dan Barna despre candidatura (FOTO)

Nicusor Dan si-a anuntat oficial intrarea in cursa interna a USR pentru a fi desemnat drept candidat al formatiunii, pe care de altfel a si fondat-o dar din care a plecat, pentru Primaria Capitalei. Contactat.

Nicusor Dan: in 2017, Dan Barna mi-a promis public ca sprijina candidatura mea pentru Primaria Capitalei, indiferent ca revin in USR sau raman independent

Nicusor Dan, care s-a inscris in cursa interna din USR pentru desemnarea candidatului la Primaria Capitalei, spune ca in 2017 liderul USR, Dan Barna, si-a exprimat public sustinerea pentru candidatura sa in Bucuresti, indiferent ca va reveni in USR sau va ramane independent.

Nicusor Dan, intrebat de B1.RO daca a discutat cu Dan Barna intrarea in cursa interna a USR pentru Primaria Capitalei: Si-a exprimat public sustinerea in urma cu 2 ani (VIDEO)

Nicusor Dan si-a anuntat, intr-o conferinta de presa organizata marti, oficial intrarea in cursa interna a USR pentru desemnarea candidatului pentru Primaria Capitelei in alegerile locale din vara lui.

Nicusor Dan s-a inscris in alegerile interne ale USR pentru desemnarea candidatului pentru Primaria Capitalei

Fostul presedinte USR, Nicusor Dan, s-a inscris in cursa interna a partidului pentru desemnarea candidatului la Primaria Capitala, anunta acesta intr-un comunicat de presa. Daca va fi desemnat, acesta se va lupta apoi cu Vlad Voiculescu pentru rolul de candidat comun al aliantei USR-PLUS.

Nicusor Dan s-a inscris in cursa interna din USR pentru desemnarea candidatului la Primaria Capitalei

Nicusor Dan anunta ca s-a inscris in cursa interna din USR pentru desemnarea candidatului la Primaria Capitalei, el precizand ca sondajele arata recurent ca este omul politic din opozitie cu cea mai mare intentie de vot a bucurestenilor.

Nicusor Dan s-a inscris in cursa interna din USR pentru desemnarea candidatului la Primaria Bucuresti

Nicusor Dan s-a inscris in cursa interna din USR pentru desemnarea candidatului la Primaria Capitalei. Sunt optimist ca oamenii din USR vor sustine candidatura mea si ca impreuna cu toate fortele de buna credinta vom putea reda Bucurestiul bucurestenilor, acolo unde ii e locul, a declarat Dan.

Cine este sotia lui Nicusor Dan. Mirabela Gradinaru i-a daruit un copil. Uite cum arata familia liderului USR

Nicusor Dan, matematician si unul dintre cei mai cunoscuti activisti civici din Capitala, are o sotie pe care o tine departe de ochii lumii, care i-a daruit si un copil. Cine este Mirabela Gradinaru? Cum arata familia liderului USR? Cine este sotia lui Nicusor Dan? Mirabela Gradinaru i-a daruit un copil Nicusor Dan, lider USR, .

Nicusor Dan s-a inscris in cursa interna din USR pentru desemnarea candidatului la PMB

Nicusor Dan anunta ca s-a inscris in cursa interna din USR pentru desemnarea candidatului la Primari.

Mihail Neamtu: Nicusor Dan mi-a zis ca e foarte nemultumit de Barna si inclina foarte puternic sa voteze Paleologu

Fondatorul USR Nicusor Dan s-ar gandi sa voteze la prezidentiale cu Theodor Paleologu, candidatul PMP, in detrimentul lui candidatului USR, Dan Barna. Dezvaluirea a fost facuta, sambata, de Mihail Neamtu,.

Nicusor Dan vrea, din nou, la primarie, dar va trebui sa treaca de rivalul de la PLUS

Dupa o tentativa esuata, Nicusor Dan vrea sa candideze, din nou, pentru pimaria Capitalei. El s-a in.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )