Libnet.ro
UNICEF

11:15

Nicusor Dan si Dacia care a fost data spaga pentru o adresa de mail. Aduceam blugi din Turcia si

Playtech Playtech,
Nicusor Dan si Dacia care a fost data spaga pentru o adresa de mail. Aduceam blugi din Turcia si

Nicusor Dan, Primarul General al Capitalei ales, este un personaj pitoresc si, uneori,plin de neprevazut. Recent, a fost invitatul lui Andi Moisescu, si a povestit despre lucruri din tineretea si studentia sa. Nicusor Dan dezvaluiri din studentie Noul primar al Bucurestiului nu si-a preluat inca mandatul, acuzand fostul detinator al acestei functii de multe probleme. continuă pe Playtech

NICUSOR DAN: Termoenergetica a fost un esec de la momentul infiintarii sale

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, sustine ca Termoenergetica a fost un esec de la momentul infiintarii sale, datoriile sale fiind de o jumatate de miliard de lei catre Elcen si a precizat ca directorul acestei companii va fi schimbat din functie.

Nicusor Dan: in mod deliberat se pregateste o iarna grea pentru bucuresteni. Capitala va avea trei mari probleme

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a acuzat joi ca in mod deliberat se pregateste o iarna grea pentru bucuresteni, prin intarzierea preluarii mandatului sau, din cauza a zeci de contestatii depuse de PSD. Nicusor Dan, conferinta de presa in fata Primariei Capitalei: Preluarea mandatului meu mai intarzie cel putin o saptamana din cauza atitudinii iresponsabile a PSD. Daca cineva are probleme cu apa calda sa-l intrebe pe primarul in functie, Gabriela Firea.

Gabriela Firea, umilita de toti bucurestenii. Detaliile socante au fost observate si de Nicusor Dan

Alegerile locale s-au terminat, iar NIcusor Dan este cel care a invins-o pe Gabriela Firea in cursa pentru Primaria Capitalei. Din pacate pentru castigator, nu si-a putut inca prelua mandatul si o acuza pe Firea de acest lucru. Nicusor Dan: Sfidarea suprema la adresa bucurestenilor De la termniarea alegerilor locale razboiul dintre Gabriela Firea si .

Nicusor Dan si-a dat demisia saptamana aceasta. Ce se intampla cu alesul bucurestenilor

Nicusor Dan este validat de Tribunalul Bucuresti pentru functia de primar general al Capitalei. Cum era si firesc acesta a trebuit sa demisioneze din functia detinuta pana la momentul valdiarii sale ca Primar. Nicusor Dan si-a dat demisia saptamana aceasta Nicusor Dan pana la momentul validarii a detinut functia de deputat in cadrul Camerei Deputatilor.

Un nou atac al Gabrielei Firea la adresa Guvernului si a lui Nicusor Dan: Plicusor e tot primar ales din butoane

Gabriela Firea, inca primar al Capitalei, lanseaza un nou atac dur la adresa Guvernului Orban si a primarului ales Nicusor Dan, pe care il numeste Plicusor.

in mod bizar, Nicusor Dan nu este inca primar al Bucurestiului. Cum si de ce se intampla acest lucru

In mod bizar, Nicusor Dan nu este inca primar al Bucurestiului desi a fost validat in functie. Nicusor Dan a anuntat miercuri ca validarea mandatului sau a fost atacata cu 52 de cereri de apel, majoritatea depuse de fosti si actuali consilieri PSD. Astfel, Nicusor Dan precizeaza ca municipiul Bucuresti are mari probleme de rezolvat, .

NICUSOR DAN: Validarea mandatului meu a fost contestata de 52 de cereri de apel

Primarul ales ale Capitalei, Nicusor Dan, anunta, azi, ca validarea mandatului sau a fost atatcata cu 52 de cereri de apel, majoritatea depuse de fosti si actuali consilieri PSD. Dan precizeaza ca municipiul Bucuresti are mari probleme de rezolvat, insa sustine ca urgenta PSD nu este rezolvarea acestora, ci intarzierea preluarii mandatului sau.

Nicusor Dan, mesaj plin de ura la adresa Gabrielei Firea dupa ce aceasta a anuntat ca este tot la primarie si ii place

Razboiul dintre Gabriela Firea si Nicusor Dan pare sa fie fara de sfarsit. in urma cu putin timp, actualul primar al Capitalei a postat o poza din biroul de la primarie, aceasta fiind insotita de un mesaj scurt, dar sfidator pentru Nicusor Dan, care asteapta cu nerabdare preluarea mandatului de primar general al Capitalei. Nicusor .

Firea a pierdut, dar nu se da dusa. Cand preia Nicusor Dan mandatul de primar general. PSD a facut 52 de contestatii

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntar, joi, ca preluarea mandatului de primar va mai intarzia cel putin o saptamana, dupa ce au fost facute 52 de apeluri la validarea mandatului sau. Se cere nici mai mult nici mai putin decat reluarea alegerilor locale in Bucuresti, anunta Nicusor Dan, acuzand PSD ca a depus apelurile, care sunt copy-paste.

GABRIELA FIREA, DESPRE MANDATUL LUI NICUSOR DAN: Sa aiba rabdare; sa ii dam justitiei ce este al justitiei

Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a declarat astazi ca primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, trebuie sa isi pastreze increderea in justitie si sa aiba rabdare pana cand Curtea de Apel va decide cu privire la contestatiile care au fost depuse impotriva sa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )