Libnet.ro
UNICEF

17:45

Nicusor Dan: Decizia CCR de miercuri ar putea conduce la un nou conflict constitutional intre presedintele Iohannis si premierul Dancila (VIDEO)

B1 B1,
Nicusor Dan: Decizia CCR de miercuri ar putea conduce la un nou conflict constitutional intre presedintele Iohannis si premierul Dancila (VIDEO)

Nicusor Dan, candidat independent la alegerile pentru Primaria Capitalei din 2020, a explicat miercuri seara, in direct pe B1TV, ca decizia CCR de astazi ar putea sa conduca la un nou conflict constitutional. continuă pe B1

Nicusor Dan: USR isi va alege candidatul la Primaria Capitalei la jumatatea lui octombrie. Orice presedinte poate influenta rezultatul, dar formal decizia e luata de membrii din Bucuresti (VIDEO)

Nicusor Dan a anuntat miercuri seara, in direct pe B1TV, ca membrii USR din Bucuresti vor decide la jumatatea lunii octombrie cine este candidatul Uniunii la alegerile pentru Primaria Capitalei din.

Nicusor Dan vrea, din nou, la primarie, dar va trebui sa treaca de rivalul de la PLUS

Dupa o tentativa esuata, Nicusor Dan vrea sa candideze, din nou, pentru pimaria Capitalei. El s-a in.

Barna, dupa decizia CCR: Iohannis a obtinut doar o amanare care n-a ajutat la nimic

Liderul USR, Dan Barna, sustine, dupa decizia CCR privind numirea ministrilor, ca presedintele Klaus.

Nicusor Dan s-a inscris in cursa interna din USR pentru desemnarea candidatului la Primaria Bucuresti

Nicusor Dan s-a inscris in cursa interna din USR pentru desemnarea candidatului la Primaria Capitalei. Sunt optimist ca oamenii din USR vor sustine candidatura mea si ca impreuna cu toate fortele de buna credinta vom putea reda Bucurestiul bucurestenilor, acolo unde ii e locul, a declarat Dan.

UPDATE Curtea Suprema a amanat pentru 15 octombrie procesul lui Valcov. Dupa decizia CCR acesta ar putea scapa complet de acuzatii

Completul de cinci judecatori ce ar trebui sa inceapa administrarea probelor in procesul in care fostul consilier al premierului Dancila, Darius Valcov, contesta condamnarea la 8 ani de inchisoare s-ar putea amanadeoarece Curtea Constitutionala nu a motivat decizia in cazul completelor nespecializate. UPDATE Curtea Suprema a amanat pentru 15 octombrie urmatorul termen al procesului.

Augustin Zegrean explica decizia CCR: Premierul Dancila are obligatia de a se prezenta in Parlament. Ea nu poate sa ramana cu interimarii mai mult de 45 de zile

Fostul judecator al Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a explicat in emisiunea prezentata de Silviu Manastire, Dosar de politician decizia CCR de miercuri, potrivit careia Iohannis este obligat sa.

Premierul Viorica Dancila, dupa decizia CCR: Klaus Iohannis a incalcat legea fundamentala. Nu cred ca presedintele trebuie sa-mi spuna cand sa merg in Parlament

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri seara la Sinteza Zilei dupa decizia CCR care prevede numirea ministrilor interimari ca presedintele Klaus Iohannis a incalcat legea fundamentala si a tinut.

IOHANNIS, DUPA DECIZIA CCR: Premierul este obligat sa mearga in fata Parlamentului pentru votul de incredere

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, dupa decizia CCR, ca premierul este obligat sa mearga in fata Parlamentului pentru votul de incredere, iar blocajele privind revocarile si numirea interimarilor sunt generate de refuzul premierului de a merge in Parlament.

Iohannis, dupa decizia CCR: Premierul este obligat sa mearga in fata Parlamentului

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, dupa decizia CCR, ca premierul este obligat sa mea.

Teodor Melescanu, avertisment catre Viorica Dancila dupa decizia CCR: Ramane problema existentei unei majoritati in Parlament

Decizia luata miercuri de Curtea Constitutionala a Romaniei clarifica anumite aspecte, dar ramane problema existentei unei majoritati in Parlament, este de parere presedintele Senatului, Teodor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )