Libnet.ro
UNICEF

05:30

Nicusor Dan, despre acordul intre primarul Capitalei si familia Constanda: Sunt trei elemente de ilegalitate dintre care ultimele doua sunt infractiuni

B1 B1,
Nicusor Dan, despre acordul intre primarul Capitalei si familia Constanda: Sunt trei elemente de ilegalitate dintre care ultimele doua sunt infractiuni

Articol sustinut de PNL Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, a prezentat, duminica, intr-o conferinta de presa, episodul 3 al serialului Caracatita Firea - Pandele din. continuă pe B1

Alegeri Locale 2020. Gabriela Firea l-a jignit pe Nicusor Dan. Aluzii grave ale primarului Capitalei

Alegeri locale 2020. Gabriela Firea, primarul General al Capitalei sustine ca va participa la dezbateri cu contracandidatii sai de la Primaria Capitalei daca acestia prezinta public testele covid si antidrog la zi. Alegeri Locale 2020. Gabriela Firea l-a jignit pe Nicusor Dan Cu toata dragostea particip la toate dezbaterile daca onor contracandidatii mei prezinta public .

Nicusor Dan, despre renuntarea la candidatura: Nu se pune problema retragerii

Candidatul dreptei la Primaria Generala a Capitalei a oferit cateva declaratii cu privire la o posibila retragere din cursa electorala, dupa ce a fost acuzat ca ar fi intervenit pentru oprirea unei demolari din.

Nicusor Dan, despre renuntarea la candidatura: Nu se pune problema retragerii

Candidatul dreptei la Primaria Generala a Capitalei a oferit cateva declaratii cu privire la o posibila retragere din cursa electorala, dupa ce a fost acuzat ca ar fi intervenit pentru oprirea unei demolari din.

Nicusor Dan: Avem de ales intre Firea la Primarie si Firea la puscarie

Nicusor Dan, candidat sustinut de PNL si USR PLUS la Primaria Capitalei, a afirmat duminica, intr-o conferinta de presa, ca la scrutinul din 27 septembrie votantii au de ales intre Firea la Primarie sau Firea la puscarie.

Sondaj. Nicusor Dan, avans infim in fata Gabrielei Firea. Traian Basescu, sub 10%. Foarte multi nehotarati

Nicusor Dan, candidatul dreptei la Primaria Capitalei, are un avans de doar 2,5 procente in fata primarului in functie Gabriela Firea, arata un sondaj Novel Research, cu o marja de eroare de 3,7%. Traian Basescu este cotat la 9%, in timp ce procentul nehotaratilor e de 18,5%. Sondajul a fost realizat in perioada 16-17 septembrie, deci a acoprit si scandalul in care au fost implicati Nicusor Dan si Caine.

Grupul pentru Dialog Social si-a anuntat sustinerea pentru Nicusor Dan: PSD se bazeaza pe divizarea opozitiei. Un vot pentru Basescu e un vot pentru Firea

Grupul pentru Dialog Social si-a aratat joi sustinerea pentru candidatul USR-PLUS-PNL Nicusor Dan in cursa pentru Primaria Capitalei. Grupul noteaza ca PSD se bazeaza la aceasta runda de alegeri pe doua arme: toxicitatea si divizarea votului opozitiei. De aceea, GDS subliniaza ca a vota cu Traian Basescu inseamna, de fapt, a vota pentru Gabriela Firea.

Nicusor Dan reclama mai multe infractiuni in acordul pe care Gabriela Firea l-a semnat cu familia Constanda pentru stingerea datoriei

Candidatul sustinut de PNL si USR PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, reclama mai multe infractiuni in acordul pe care Gabriela Firea l-a semnat cu familia Constanda pentru stingerea datoriei. Dan sustine ca, desi familia Constanda a fost de acord sa primeasca 7. 000 de metri patrati de tren pentru stingerea a 30 de milioane de euro din datorie, Firea a propus transferul a 15. 000 de metri patrati pentru doar 22 de milioane din datorie.

Basescu, dupa ultimul sondaj prezentat de PNL: Daca pierde Nicusor Dan, eu il scot in suturi pe Ludovic Orban de la Palatul Victoria

Traian Basescu, candidatul PMP la alegerile pentru Primaria Capitalei la Alegerile Locale din 2020, a comentat sondajul de opinie prezentat sambata de Nicusor Dan, care arata o cursa stransa intre candidatul PNL-USR-PLUS si primarul in functie, Gabriela Firea, candidata din partea PSD. Fostul presedinte spune ca Barna si Orban l-au scos la plimbare prin targ ca pe urs pe insusi Nicusor Dan.

FIREA, DESPRE DEZBATEREA CU NICUSOR DAN: Vedem daca va veni dumnealui, probabil va inventa ca are COVID

Primarul capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca va participa la dezbaterea de saptamana viitoare cu contracandidatul ei Nicusor Dan. Firea a mai spus ca vrea sa-l intrebe ce lista de consilieri generali va vota, el fiind un candidat independent, sustinut de PNL dar si de USR-PLUS, conform news. ro.

Gabriela Firea: Prietenul lui Nicusor Dan a blocat Podul Ciurel. Miza lor este sa blocheze Capitala

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit la Subiectiv despre Podul Ciurel. Aceasta sustie faptul ca prietenul lui Nicusor Dan a blocat proiectul Podul Ciureal timp de 14 ani, din cauza unei case.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )